Dün öğle saatlerinde ikamet ettiği Bayraktepe mahallesinde silah temizliği esnasında kaza kurşunu ile hayatını kaybeden Hendek ilçe Emniyet Müdürlüğünde
görevli polis memuru Umut Sıbıç için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.
YOĞUN KATILIM
Törene protokol üyelerinin yanı sıra polis memurunun annesi, ailesi, yetim kalan kızı ile birlikte aile yakınlarıyla birlikte ilçe halkı katıldı.
ANNENİN VE EŞİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI. DUALAR EŞLİĞİNDE MEMLEKETİNE UĞURLANDI
Tören dolayısı ile ambulans aracı ile emniyet bahçesine getirilen polis memurunun naaşı ambulanstan alınarak emniyet bahçesinde hazırlanan katafalka konuldu. İlçe müftüsü Osman Sağlam'ın duasına amin denilmesinin ardından cenaze meslektaşları tarafından katafalktan alınarak omuzlarda cenaze aracına konuldu ve dualar eşliğinde memleketi Zonguldak'a uğurlandı.
ATEŞ HER ZAMANKİ GİBİ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKTI. AĞITLAR TÖRENE KATILANLARI GÖZ YAŞLARINA BOĞDU
Dualar esnasında polis memurumuzun annesi, eşi ve yavrusu tabuta sarılarak ağıt yakmaları törene katılanları göz yaşlarına boğdu.
MEKANI CENNET OLSUN
Cenabı Allah polis memurumuz rahmet eylesin, kederli ailesine sabırlar ihsan eylesin mekanı cennet olsun diyerek duygularımızı paylaşıyoruz.