HENDEK HİZMET TAKİP SİSTEMİ DEVREYE GİRDİ . 238 ÖĞRENCİMİZE 738 KİTAP
Hendek Kaymakamlığının öncülüğünde, Hendek Belediye Başkanlığının finansal destekleri ile temin edilen kaynak kitapların öğrencilere dağıtım töreni Hendek Belediyesi
Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah salonunda yapıldı.
SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ
Törende konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, öğrencilere hitabında: " sizler bizim evlatlarımızsınız, bizlerin ve ülkemizin geleceğisiniz. o nedenle sizlerin başarılı olması bizim olmazsa olmazımızdır. Hendek Kaymakamımızın ilçemize atanması ile çok şeyler değişti" diyen Püsküllü;
SİZLERİ İYİ YETİŞTİREMEZSEK BİZE YAZIKLAR OLSUN
Başkan Püsküllü, " değerli öğrencilerimiz, gününüz güzel olsun, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Kaymakamlığımızdan bize gelen destek teklifini canı gönülden kabul ettik. Yeni kaymakamımızın ilçemize atanması ile çok şeyin değiştiğini hem bizler hem daire müdürleri, hem STK ve dernek yöneticileri hem de halkımız yakınen izliyor, gözlemliyor.
İlçemiz sayesinde büyük bir ivme kazandı. Bütün daire müdürlerimiz can siparane çalışıyorlar. Ne olursa olsun bizler geleceğimiz olan sizleri iyi yetiştiremezsek bize yazıklar olsun" sözleri öğrenciler tarafından alkışlarla desteklendi.
RAMAZAN BAYRAMINIZI ŞİMDİDEN TEBRİK EDİYORUM
Püsküllü: " Biz Hendek Belediyesi olarak imkanlarımız nispetinde sizlerin her ne ihtiyacınız varsa her daim yanınızda olacağımızı buradan sizlere teyit ediyorum. Bizler sizlerin sayesinde şu an bu görevlerde bulunuyoruz. Nihayetinde her fert başına gelen paralarla biz hizmeti yapıyoruz. Tabi burada sadece normal vatandaşlarımızın değil siz değerli öğrencilerimizin de katkısı var. Takriben ilçemizde 15.000'ne yakın öğrencimiz var. Bunlar nüfusumuza ciddi anlamda etki yapıyor. Şunu diyebilirsiniz, (başkanım gelen paranın hepsini bize harcasanız daha iyi olur. ) İnanın gönül öyle istiyor hatta daha fazlasını vermek istiyor. Nihayetinde ilçemizin diğer hizmet ihtiyaçları da var. Sizler için neler yaptığımızı, yapabileceğimizi bilin diyorum. Yakın zaman sonra tatile gireceksiniz, Ramazan bayramımız olacak ben şimdiden protokolümüzün, katılımcılarımızın ve siz öğrencilerimizin bayramınızı tebrik ediyorum. Siz öğrenciler inşallah güzel çalışmalarınızla ilçemize başarılar, birincilikler getirmeniz hem bizleri hem ailelerinizi mutlu edecektir." diyerek öğrencilere uyarıda bulundu.
ÖĞRENCİLERE UYARILARDA BULUNDU
Püsküllü; " sizler ailelerinizin istediği mesleki dalları değil hayal ettiğiniz mesleki dalları tercih edin. Daha başarılı olursunuz. Hepinize saygılar sunuyorum" diyerek
sözlerini sonlandırdı.
KAYMAKAM GÖKPINAR : 14 OKULDA DEĞİŞİK ÖĞRETİM GUPLARINDAN 292 ÖĞRENCİMİZE 738 KİTAP
Kaymakam Gökpınar: " Benim ilçeye atanmamın üzerinden yaklaşık 8,5 ay oldu. Mesai arkadaşlarımızla birlikte bir proje hazırladık. Kamu hizmetlerini daha derli toplu, daha düzenli, daha rapor edilebilir, sonuçları daha öngörülsün diye. Bu projenin adına da Hendek Hizmet Takip Sistemi koyduk. " diyerek projenin detaylarını anlattı.
Kaymakam Gökpınar'da öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "akademik başarı önemlidir ancak akademik başarı hayatta mutlu olabilmek için, iyi bir birey olabilmek için tek başına yeterli değil. Akademik başarısı olupta sosyal iletişimi çok zayıf bir insan etrafına faydalı olamaz. Bu nedenle benim sizlerden bir kaymakam olarak, bir ağabeyiniz olarak edepli, saygılı, büyük küçük bilen.
BİR HOBİNİZ OLMASI LAZIM
Bir hobiniz olması lazım. Ama prafosyonel anlamda spor, ama müzik aletleri olabilir, resim olabilir. Bir hobinizin olması sizler adına iyi olur. Bu konuda sizler bizlere göre daha şanslısınız, günümüzde imkanlar genişledi. Ülkemiz eskiye göre çok daha iyi pozisyonda. Akademik başarınızın yanında bunları da artırmanızı sizlerden talep ediyorum" diyerek sözlerine son verdi.
KİTAP DAĞITIMI
Kaymakam Gökpınar konuşmasının sonrasında okullarımızdan seçilerek dağıtım programına getirilen temsili öğrencilerimize kaynak kitapları dağıttı ve kendileriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaymakam Gökpınar'ın ardından öğrencilerimize kaynak kitapları protokol üyelerimizden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Baylan tarafından öğrencilere dağıtımı ile tören sona erdi.