İlçemizin tanınmış ailelerinden Aksu mahallesi eski muhtarı Hasan Kara'nın yakışıklı oğlu Yusuf Kara, ilçmiz esnaflarından matbaacı Ayhan Ekici'nin biricik evladı Betül ile Hendek ENG Garden Düğün salonunda havuz başında düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
İŞ VE SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
Genç çiftlerin mutlulukları yüzlerine yansırken düğün cemiyeti iş ve siyaset dünyasına da ev sahipliği yaptı. Yüzlerce misafir gençlerin mutluluğuna şahitlik ettiler.
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
Genç çiftlerin Nikah'ını Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kıyarken gençlerin nikah şahitlerinin kalabalıklığı dikkat çekti. Başkan Püsküllü, genç çiftlere mutluluklar dilerken her iki aile büyüklerine de "Allah tamamına erdirsin" sözleri ile nikah merasimi sonlandı.
GURUP GARİP CEMİYETLERİN GÖZDESİ
İlçemiz Turanlar mahallesinin gençlerinden oluşan Davul, Zurna ve klarnet ekibi GURUP GARİP çaldıkları nağmelerle dinleyicileri hop oturttu hop kaldırttı, mesleğinin aşığı gençler misafirlerden alkışlarla destek aldılar. Notasız her müziği seslendirme becerisine sahip çekirdekten yetişen Gurup Garip müzik gurubu, Davulda: Ümit Başkan, Klarnette: Serkan Balaban, Ümit Korkut, Haktan Balaban, Darbukada: Bilal Kavavcı'dan oluşuyor.
Hendek Şafak ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyor, mutluluk sizlerin yoldaşınız olsun diyoruz...