Tarih: 03.06.2024 06:07

ŞEHİTLERİMİZE VERDİĞİMİZ SEVGİ VE ÖNEMİN TEZAHÜRÜ, ŞEHİTLİK ALANINDA GERÇEKLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

  Eski Hendek Belediye başkanı,  yeni dönem Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci döneminde inşa edilen ve dönemin İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından 2012 yılında açılışı gerçekleşen  Bayraktepe Şehitlik alanında  temsili görselleri bulunan şehitlerimizin mermer satıh üzerindeki fotoğraf ve sicillerinin yazıldığı tablolar yenileri ile değiştirilerek şehitlere verilen önem ön plana çıktı. 

UYARI VE SİTEMLERİMİZİ BABAOĞLU DUYMAZDAN GELMİŞTİ

   Devrik başkan Turgut Babaoğlu döneminde 3 kez şehitliğin bakımsızlığını ortaya koyup yapılması yönünde tavsiyelerde ve uyarılarda  bulunduğumuz halde bu sitem ve şikayetimizi dikkate almamış, şehitlerimize duyduğu sözde sevgi bağını! sosyal medya üzerinden yaptığı duyurularla dile getirmişti. 

İŞTE ŞEHİTLERİMİZE DUYULAN SEVGİNİN VE SAYGININ TEZAHÜRRÜ

   2024 yılı mahalli yerel seçimler sonrasında emanetini geri alan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, kıt finansal sorunlara rağmen hizmetten geri kalmıyor, ilçenin her bir bulvar, cadde ve sokağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Görsellerini yayınladığımız şehitliğimizin dünü ve bu gününü anlatan görüntüler, söylemlerle değil eylemleriyle ortaya koyulan  şehitlerimize verilen önem ve saygının tezahürü olarak karşımızda duruyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —