Tarih: 16.08.2024 15:49

ADALET BİRLİK PARTİSİ, HALKIN İRADESİNE SAYGISIZLIĞI KINADI

Facebook Twitter Linked-in

   Uzun, seçimlerde halkın oylarını alarak seçilen milletvekilleri ve belediye başkanlarının, partilerinden istifa edip başka bir partiye geçmelerinin, halkın güvenini ve iradesini hiçe saydığını vurguladı.
HALKIN GÜVENİ GÖZARDI EDİLEMEZ
   Başkan Uzun, halkın bağlı olduğu partiye oy vererek o partinin yönetmesini istediğini belirtti ve “Partisinden istifa eden bu şahıslar, bağımsız dahi olsalar, o il ve ilçede derhal yeniden seçim yapılması gerekmektedir. Hiç kimse, halkın iradesinden üstün değildir ve olmamalıdır” dedi.
HALKTAN TEPKİ VAR
   Başkan Uzun, "Halk arasında yapılan uygulamaya karşı büyük bir tepki olduğu da gözlemliyoruz. Görüştüğümüz vatandaşlar, “Biz oyumuzu verdik, emek verdik. Şimdi birinin kaprisine bağlı olarak partisi ile olan bağı kesilmemeli. Seçimlerde bize vaat edilen hizmetlerin, bu tür istifalarla rafa kaldırılmasını istemiyoruz. Tekrar seçim yapılmalı ki bizlerin sesi yeterince duyulsun” diyerek endişelerini dile getiriyorlar.
GÖZYAŞI, ALIN TERİ VE EMEKLERİ VAR!
   Uzun, "Seçim kazanmak için canla başla mücadele eden ilçe teşkilatları, il teşkilatları ve o partiye oy veren seçmenlerin alın teri, gözyaşları ve emekleri var. Halkımızın iradesine saygı gösterilmeli ve bu tür skandal durumlarda derhal yeniden seçim yapılmalıdır” ifadesini kullandı.
İHANETLERE GEÇİT YOK
   İrfan Uzun, “Bu tür ihanetlere asla göz yummayacağız! İradelerimize sahip çıkacak ve hakkımızı koruyacağız. Kimse, halkımızın güvenini istismar edemez ve bize bu şekilde saygısızlık yapamaz!” diye konuştu.
HAKLI MÜCADELE SÜRECEK
   Adalet Birlik Partisi olarak, halkın iradesini korumak adına her türlü mücadelenin verileceğini belirten Uzun, “Bütün halkımıza çağrıda bulunuyorum; iradenize sahip çıkın, sesinizi yükseltin ve bu çirkin saygısızlıkları asla kabul etmeyin!” şeklinde sözlerini tamamladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —