Tarih: 22.09.2024 16:52

AH BÖYLE BİR ŞEY!

Facebook Twitter Linked-in

   Son zamanlarda Hendek Belediyesi'yle ilgili iddialar gündemden düşmezken, geçen 5 yılın en çok tartışmalı ismi eski muhasebeci yeni SUBÜ personeli Adem Dilaveroğlu hakkında medyabar.com WhatsApp ihbar hattına emekliliğe ayrılmak zorunda kalanlardan eski bir belediye çalışanı bir isim bunları yazdı...

   Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'ne geçerek tartışmalardan uzaklaşmayı tercih eden Adem Dİlaveroğlu, 5 yıl görev yaptığı Hendek Belediyesi'nde tüm konuların ortak tartışma noktası olmaya devam ediyor.

Medyabar'a ulaşan emekli bir belediye çalışanı,  şunları yazdı.

 

YERLİ ESNAF YILLARCA MAĞDUR EDİLDİ

"Selamünaleyküm. “

“Hendek'te yeni bir dönem başladı. Eskiden esnaf yıllarca mağdur edildi. Çalışırken çok çektik. Belediye iş yapamadı bizide yıprattı. Herkes biliyor sorumlusu belliydi ama seçimi kaybedenler görmedi. Adem bey üniversiteye tayin oldu. Zaten İrfan Başkanım seçimi kazanınca hemen uzaklaştı. 

BİZE ÇOK ZULÜM ETTİ

  Adem bey çalışana çok zulüm etti. Bizi emekli olmamız için yıldırdı. Başkanı da yanlış yönlendirdi. Bunları yaparken amacı neydi bilmiyorum. Hırslarına yenildi diye düşünüyorum. Ya da birileri yaptırdı. Ama bizi emekli ederken tazminatlarımızın ödenmesi konusunda bile bizi mağdur etti. İnsanların ekmeğiyle oynanmaz. Promosyonda, işinde, maaşlarda, mesailerde izinlerde ezdi bizi hep. 

MAKAMLAR GELİR GEÇER

  Turgut'a herkesi düşman ederken, Turgut'ta gitti ona inandı. İcraya düşen kardeşlerimizin kesintilerini avukata geç öderken kendi hatasından kaynaklı faiz ücretlerini garibana yansıttı. Allah'ın adaleti var. Bu dünya gelir geçer, makamlar gelir geçer. Onlarca aile mağdur edildi. Şimdi vicdanı acaba rahat mı? Haberleri görünce içimi dökmek istedim. Adem beye hakkımızı helal etmiyoruz" 

KAYNAK: MEDYABAR.COM




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —