Tarih: 20.05.2024 09:15

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ DİVAN TOPLANTISI TİCARET MERKEZİ KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

Facebook Twitter Linked-in

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ÇOK ÇALIŞTIK ANCAK NASİP DEĞİLMİŞ

Toplantının açılış ve selamlama konuşmasını yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, 20 Şubat 2024 tarihinde ilçe başkanlığı görevine geldiğini, 31 Mart yerel seçimleri için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek; “ ancak nasip değilmiş seçimi kazanamadık” demesi sonrasında  1 Nisan sabahı ile seçimi unuttuklarını, hedeflerinin 2028 olduğunu söyledi.  Öz, AK partinin Erdoğan’ın partisi olduğunu vurgulayarak;  “ bizler ona hizmetle görevliyiz” diye konuştu. 

KADIN KOLLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ HAKLARINI HELAL ETSİNLER

   Toplantıda hazır bulunan AK Parti Gençlik Kolları, Kadın Kolları , AK Parti Hendek Belediye Meclisi üyesi Ali Kemal Sofu, Sakarya AK Parti Milletvekili Lütfü Bayraktar ve  İl Başkanı Yunus Tever birer konuşma yapapak partililerinin olağanüstü çalıştığını vurgulayıp;  “ancak kadın kollarımıza ayrı bir yer veriyoruz, en çok onlar çalıştılar” diyerek helallik istediler. 

ERDOĞAN DÜNYA LİDERİDİR

   Konuşmacıların ortak noktası AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Bütün konuşmacılar, her bir dava adamı AK partili bireylerin Erdoğan’ın yüküne ortak olması temennisinde bulunarak,” Tayyip Erdoğan gelmiş geçmiş en büyük dünya lideridir. Bizim görevimiz ona hizmet etmektir” noktasında birleştiler. 

ALİ İHSAN YAVUZ’UN HAKKI ÖDENMEZ

Genişletilmiş divan toplantısına katılan  Sakarya AK Parti Milletvekili Bayraktar, sözü genel başkan yardımcısı ve seçim işleri başkanı Ali İhsan Yavuz’a getirerek ona sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak; “hakkını ödeyemeyiz” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —