Tarih: 10.07.2024 10:47

ALLAH RAHMET EYLESİN

Facebook Twitter Linked-in

Aksu Yurt Mahallesinden Merhum Recep Deniz’in eşi, Fahrettin, Orhan ve Mustafa Asım İlkokulu Müdürü Yaşar Deniz’in Annesi, Ayşe Deniz vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Dikmen Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Dikmen Mahallesi Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yaşar Deniz  - 0535 525 27 53 

 

 Vefat

 Aslen Bakacak Mahallesinden olup Akyazı ak minare de ikamet eden, Merhum bekçi Yusuf Tokat’ın Eşi, Merhum Hasan ve Hüseyin İkiz’in kardeşi, Merhum Cemal, Kemal, Harun ve Feyzullah Tokat’ın Annesi, Meryem Tokat vefat etmiştir 

Cenazesi Bugün Akyazı Merkez Gazi Süleyman paşa camiin’ de kılınacak Öğle namazına müteakip Merkez Aile kabristanlığına defnedilecektir

Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Kemal Tokat  - 0537 715 22 91

 

Vefat 

Aşağı Hüseyin şeyh Mahallesi’nden, Merhum Servet ve Cevdet Alişan'ın babası, Servet Alişan'ın Dedesi, Yaşar, İbrahim ve İsmail Alişan'ın amcası, Merhum Cemal ve Ahmet Alişan'ın kardeşi, Muhammed Alişan vefat etmiştir 

Cenazesi Bugün Aşağı Hüseyin şeyh Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Aşağı Hüseyin şeyh Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz 

Cevdet Alişan - 0535 311 32 51 

Vefat 

Dikmen Mahallesinden ( Palavaroğlu ) Merhum Hacı Hüseyin Ör’ün oğlu, Hasan, Yakup, Abdullah ve Ahmet Ör’ün Kardeşi Cevdet, Mustafa,  Orhan Ör ve Cevriye Akdeniz’in babası, İdris Açıkdilli’nin Dayısı, Osman Ör vefat etmiştir. 

Cenazesi Bugün Dikmen Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 

Mustafa ÖR  - 0532 283 42 65 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —