Tarih: 15.10.2024 08:45

ALLAH RAHMET EYLESİN

Facebook Twitter Linked-in

   Uzuncaorman Mahallesi’nden merhum Necati Cevherli’nin eşi, Ercan Cevherli’nin annesi, İlkin Cevherli’nin yengesi, Saime Cevherli vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesi’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ercan Cevherli -  05322868654

VEFAT 
   Çamlıca Haraklı Mahallesi’nden merhum Hamit Sultan Gençler’in torunu, Recep Gençler’in kızı, Gençağa, Sabri, Selim ve Mevlüt Gençler’in yeğeni, Serap Gençler vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Haraklı Mahallesi’nde kılınacak öğle namazına müteakip Haraklı Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Selim Gençler - 05332662154

VEFAT
   Aslen Muradiye Mahallesi’nden olup Mahmutbey Mahallesi’nde ikamet eden merhum Adem Çetinkaya’nın oğlu, merhum Hüseyin ve Ömer Çetinkaya’nın kardeşi, merhum Ahmet ve Harun Çetinkaya’nın amcası, Hacer, Zülal ve Mesut Çetinkaya’nın babası, Mehmet Kodaman’ın kayınpederi, İsmail Alptürk ve merhum Fikri ve Şükrü Yelken’in eniştesi, Samet Kodaman ve Berkecan Çetinkaya’nın dedesi, Mehmet Çetinkaya vefat etmiştir. Cenazesi bugün yeni camide kılınacak ikindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Hüseyin Çetinkaya  - 05308250554




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —