Tarih: 29.09.2023 11:18

BABAOĞLU; “ ALİ İNCİ YILLARDIR HENDEĞİN GÖZÜNÜ BOYADI!!!”

Facebook Twitter Linked-in

Bu söylemlerden anlaşılan ve ifade edilmek istenen şu olmalı: HGM, TİCARET MERKEZİ, BAYRAKTEPE, ŞEHİTLİK, SELMAN DEDE MESİRE ALANI, ULUDERE REKREASYON ALANI, 2. OSB’DE BİLE BEDELSİZ YAPTIRILAN ARITMA TESİSİ, RASİMPAŞA CAMİSİ, ÜNİVERSİTE, MESLEK YÜKSEK OKULU TADİLATI, BETON  TESİSİ, TAŞ KIRMA VE ELEME TESİSİ, HENDEK DEVLET HASTANESİ gibi eserler birer göz boyama öylemi???

TV programı yapılalı bir haftayı geçti, nedense belediyeden bu programla ilgili tek bir haber servisi  yok, ilçe basınında da ilçe muhalefetinde de sessizlik devam ediyor,  sizce ilginç değil mi? 

Zeki Cömert parkında Medya Rota’ya konuk olan Hendek şehrülemini Turgut Babaoğlu ilginç açıklamalarda bulundu. Gelin söylenenleri birlikte izleyelim…

BELEDİYEYİ BORÇ YÜKÜ İLE DEVRALDIK

   Babaoğlu; “ projelerimizi hayata geçirirken seçimden önce çok zorluklarla karşılaşacağımızı biliyorduk. Birincisi Belediyenin içerisinde bulunduğu borç  yükü, (nedense  önce borç 101 milyon, 31 ay sonra borç miktarı 114 milyon olarak açıklanmıştı) Yarım kalan ve yapılması ihtiyaç olan projeleri kısa-orta ve uzun vade olarak projelerimizi üçe ayırarak vatandaşımızın karşısına çıktık.

BİZDEN ÖNCEKİ YÖNETİM 18. MADDE UYGULAMASINDA ÇOKÇA HATALAR YAPTI , BİZ BU YANLIŞLARI DÜZELTEREK DÖNÜŞÜM SAĞLADIK 

   Tıpkı 18. Madde uygulamasında geçmişte yapılan hataların  dönemimizde yapılmayışından kaynaklı bugün vatandaş bize diyor ki; ( başkanım bizim bölgemizde de 18. Maddeyi uygular mısınız?)  diyerek bizden talep eden bir dönüşüm sağladık. 

TOPRAĞIN ÜSTÜNE YAPILAN YATIRIMLAR MAKYAJ VE GÖZ BOYAMADIR!!!

   Siyaseti bilmeyen birisi değilim. Toprağın üstüne yapılan yatırım MAKYAJ, GÖZ BOYAMA ile her zaman pirim kazanmıştır. İki dakika yağmur yağdığından her tarafın sel olduğunu gördüğümüzde buna duyarsız kalamazdık. Ama ben vatandaşıma dedim ki benim size vaadim HANLAR, HAMAMLAR, BÜYÜK BİNALAR değil!!! Ben size huzur vadediyorum, kardeşlik vadediyorum, dostluk vadediyorum  dedim.  

Büyük mahallelerimizin tamamında konsept parklarımızı yaptık. “ dedi.

İTTİFAKLA İLGİLİ PROBLEMİMİZ YOK

   Güncel siyasi konularda da açıklama yapan Babaoğlu;  kendisinin 2024 yılı mahalli seçimlerinde tekrardan partisinin adayı olacağına kesin gözüyle bakan Babaoğlu; “ Sakarya’da ittifakla ilgili problemimiz yok.  MHP’nin belediyeleri MHP’de, AK Partinin belediyeleri de AK partide olmak üzere aday çıkartmadan devam edilecek. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti teşkilatları 16 ilçede 2’si MHP’de, bir tane daha verelim derlerse buda onların takdiridir. 

NE OLUR BİZİ BIRAKMA BAŞKAN… YOKSA BİZ SENİN GİBİ SOLİST BİR BAŞKANI NEREDEN BULACAĞIZ???

   Hendek gezilmesi, görülmesi ve örnek alınması gereken güzel bir ilçe. “demesinin ardından sanat müziğinden bir parça okuyarak müziğe ne derece eğimli olduğunu ortaya koymayı da ihmal etmedi ve TV programı söylenen şarkı ile son buldu. 

Oysa biz TV programcılarından şunu da beklerdik. Konuşmanın yapıldığı alanda tabelalarla istikamet gösterilen yerde AÇIK HAVA SİNEMASI’nın olduğu belirtilmiş. Ancak ortada ne sinema var ne sinema perdesi… TV yapımcıları ya görmediler ya da gördüler bu yönde bir soru sorulmasına izin verilmedi… Orası bizim için karanlık…  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —