Tarih: 10.07.2024 16:24

BELEDİYE BAŞKANI PÜSKÜLLÜ NE DEDİ, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZ NE DİYOR???

Facebook Twitter Linked-in

ÖZ , PİŞMİŞ AŞ’A SU KATTI!

   Günler önce Uludere çayındaki dere ıslahı ve ilaçlama çalışmaları hakkında görüş belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, çalışmaların DSİ ile HHENDEK BELEDİYESİ’nin ortak çalışması ile devam ettiğini açıklamış iken bugün Hendek AK parti İlçe Başkanı Adem Öz’ün dere temizliği ile ilgili sözleri oldukça ilginç.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM

   Konuyla ilgili açıklama yapan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Devlet Su İşleri (DSİ) Ekipleriyle birlikte Uludere Çayı’nda başlattığımız bu temizlik çalışmaları ile hem çevremizi koruyacağız hem de daha sağlıklı bir yaşam alanı oluşturacağız.” Dedi. 

BU GÜNÜ DEĞİL GELECEĞİ KURTARMALIYIZ

   Çevremizin temiz tutulması hepimizin sorumluluğunda. Vatandaşlarımızdan ricamız, doğayı kirletmeme özen göstermeleri ve bu konuda daha bilinçli davranmaları. Bu çalışmalar sadece bugünü değil, geleceğimizi de koruma amacını taşımaktadır. Hep birlikte daha temiz, daha güzel bir Hendek için çalışmalıyız.” dedi.

HENDEK AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZ’ÜN AÇIKLAMASI

   İlçemizde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile geçmiş dönemlerde imzalanan protokol çerçevesinde; DSİ’nin 3. Etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

“Buradan şunu ifade etmek isterim çevre temizliği konusunda hepimize büyük görevler düşmektedir. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevremizi temiz tutmalı, doğal kaynakları korumalı ve çevre dostu alışkanlıklar edinmeliyiz. 

HEP BİRLİKTE HAREKET EDELİM!!!

   Unutmayalım ki, çevre temizliği bizim geleceğimizdir. Hep birlikte hareket ederek, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için ilçemizde farkındalıklar oluşturalım. DSİ’nin derelerimizin temizliği hususunda; 5 ayrı Bölgemizde başlattığı çalışmaları bizzat yerinde inceleyerek yakinen takip etmekteyiz. 

DSİ’YE TEŞEKKÜR

 Hassas çalışmaları nedeniyle Devlet Su İşlerimizin bütün çalışanlarına teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte ihtiyaç duyulan ve talep edilen  bölgelerimizde de aynı çalışmaların gerçekleşmesinin takipçisi olacağız.” Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —