Tarih: 02.10.2023 14:26

BELEDİYECİLİK SİZİN İŞİNİZ YA!!!

Facebook Twitter Linked-in

ENGELLİLERİMİZE BU EZİYET NİYE?

Sakarya Büyükşehir ve Hendek Belediyesinin ilçemiz Başpınar mahallesi Prof. Dr. Ayhan Kızıl caddesinde yol daraltma ve sıcak asfalt dökümü gerçekleştirildi. Ne olursunuz bir kere de beni şaşırtınız…Engellilere yönelik çalışmalarıyla merkezi hükümetten takdir alan Ali İnci’nin emeklerini birer birer heba  etmeniz sizi BAŞARILI yapmaz… 

NE ZAMAN YAPILACAĞI BELLİ DEĞİL

O günden bu güne caddenin bir kısmında yaya kaldırımları yapılırken ilçe merkezi tarafında istasyon önünde yaya kaldırımlarını düzeltmek adına hiçbir işlem yapılmadı, yapılmıyor, ne zaman yapılacağı da belli değil. 

BU MU BELEDİYECİLİK, BU MU ENGELLİ DOSTU OLMAK?

Ancak bu habere konu olan öze dönecek olursak , bir okuyucumuzun bizi uyarması sonrasında cadde güzergahına gidip baktığımızda yaya geçitlerinde engelli vatandaşların geçebilmelerine imkan sağlayan rampaların yol seviyesinden yaklaşık 8 cm yüksek olması ve bu durumun Belediye yetkililerince görünmemesi oldukça ilginç. Zira BELEDİYECİLİĞİ SADECE ONLAR BİLİYOR!!!

BURADAN GEÇMEK MÜMKÜN MÜ?

Soruyoruz; “bugün sıhhat ve sağlığımız yerinde olabilir ancak yarının ne getireceği bilinmez. Yani bizler sağlıklı insanlar olarak hepimiz birer ENGELLİ adayıyız. Bir empati yapalım ve kendimizi engelli bisikletinde bir birey olarak görelim. Söyler misiniz Allah aşkına bu rampadan kimsenin yardımı olmadan nasıl geçersiniz? Bu mümkün mü???”

Eğer engelli dostu olduğunuzu iddia ediyorsanız ivedilikle bu sorunu çözmelisiniz… 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —