Tarih: 14.09.2024 10:51

BİR YALANI DAHA AÇIKLIYORUZ!

Facebook Twitter Linked-in

    Hendek’in devrik başkanı Babaoğlu, 2024 Mart ayı yerel seçimleri öncesinde bir çok direğe bilbordlar asarak ve astığı bilbordlarda okulun birmiş halinin bulunduğu avam projesinin fotoğrafını halk ile paylaşmış, seçim mitinglerinde yaptığı konuşmalarda ise okulun hizmete girdiğini, öğrencilerin okulda eğitim öğretim gördüğünü ballandıra ballandıra anlatmış bizde bunun yalan olduğunu haberleştirmiştik.

ÖĞRENCİLER ORHANGAZİ LİSESİNDE EĞİTİM ÖĞRETİM GÖRÜYORLAR

    Seçimlerin üzerinden yaklaşık 6 ay geçti. Dün itibarı ile çektiğimiz fotoğraf ve video gerçekleri ortaya koyuyor. Bahse konu olan Fen Lisesi öğrencileri hemen bitişiğinde bulunan  Orhangazi Lisesinde okulun  üç sınıfında misafir öğrenci olarak eğitim öğretim görüyor. Halep ordaysa arşın çağlayan mahallesindeki okul inşaat alanında. Zira yalanların ortaya çıkması gibi bir huyu vardır…

NOT: Bu yazdıklarımızı kabul etmeyenlere sorumuz şu: Temel atma töreninde dönmin valisi Kaldırım, Başkan Babaoğlu'na dönerek; “ başkan bu ne zaman hizmete girecek?” sorusunu yönelttiğinde  Babaoğlu bir cevap vermişti, kendine güveni, varsa, vatandaşa söylediğinin doğru olduğunu iddia ediyorsa o cevabı AÇIKLAMAYA DAVET ediyoruz… Konuşmanın videosunun arşivimizde olduğunu tekrardan hatırlatırım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —