Tarih: 31.10.2023 15:51

BİRİNCİ, “en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır…”

Facebook Twitter Linked-in

 Yakın zaman önce yapılan genel kurul ile Kızılay Hendek Şubesi başkanlığına seçilen çiçeği burnunda başkan Aydın Birinci, ilçe halkının haftalık Pazar ihtiyacını karşıladığı, köylünün ilçe merkezine indiği Salı günü olması münasebeti ile, bir yandan kan toplama diğer yandan da okul çocuklarına Kızılay’ın önemini ve işlecini anlatmaya devam ediyor.

Birinci, vatandaşlar kan toplama aracında kan verirlerken araç önünde ilköğretim çocuklarından oluşan gurubu Kızılay’ın önemini ve işlevini aşılamaya devam ediyor. 

Başkan Birinci; her Salı günü kan toplama aracımız bir yandan vatandaşların kendi istekleri ile kan verme işlemlerini yaparlarken bizlerde “ en  iyi yatırım insana yapılan yatırımdır” anlayışı doğrultusunda geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimize Kızılay’ımızı anlatıp, bilgilendirmek  bizim asli görevimizdir.” Diyerek sosyal faaliyet sürdürdüklerini vurguladı. 

Kızılay ekibi sosyal faaliyet alanında yapılan anlatımların ardından miniklere meyve suyu, bizküvi ve kurabiye ikram ettiler. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —