Tarih: 05.07.2024 14:19

ÇAKMAK: 'KİMSE HENDEKSPORUN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR'

Facebook Twitter Linked-in

  Başkan Çakmak, İlçemizde son günlerde Hendekspor kulübü üzerine bazı kişi yada kişiler tarafından  başkan ve yönetim kurulu ve kulüp görevlendirmelerinde ikilemler yaşandığı iddialarına yanıt verdi.

 

HENDEKSPOR HENDEK’İMİZİN MARKASI

   Çakmak, Deluxe cafede yaptığı basın toplantısında Hendekspor kulübünün ilçenin bir markası olduğunu üzerine basa basa ifade etti ve;  “kimse Hendekspor un üzerinde olamaz bu ben dahi olsam. Bizler genel kurul üyelerinin takdirleri ile bu göreve geldik. Kimsenin elinde sihirli değnek yok bizler için olmazsa olmazımız ilk aşamada tesisleşmektir. İlçe spor kamuoyu ile birleşmek, bütünleşmek adına bunu gerçekleştirmek ve kulüpte sürdürülebirliği sağlamanın mücadelesini veriyoruz.” Dedi. 

YÖNETİMDE ÇATLAK YOK, İDDİALARIN ASLI ASTARI YOK

Çakmak; “ Yakın zaman önce kamuoyunda bazı haber sitelerinde kulübümüzden  transfer komitesi ile başkan ve yönetimin fikir ayrılığına düştüğü haberleri kamuoyuna servis edildi. Yok böyle bir istifa. Bahse konu olan arkadaşlarımız bizler yönetim kurulu üyeleri olarak hangi görevi verdiysek onlar o görevlerini yapıyorlar. İlçemiz spor kamuoyunun bilmesini isterim ki bizlerden, kulübümüz basın sorumlusu tarafından yapılmayan hiçbir açıklama kaale, dikkate alınmasın. “dedi.

BÜTÇE AÇIKLAMASINI İLK KEZ BİZ YAPTIK

    Başkan Çakmak, oluşturdukları bütçe ile bazı projeleri hayata geçirmenin çalışması içerisinde olduklarını vurgulayarak; “ ilk kez bizim yönetimimiz tarafından bütçe açıklamasını yaptık. Başkan ve yönetim olarak şeffaflığımız devam edecektir. Hendekspor bizimdir, hepimizindir, sahip çıkmak hepimizin başlıca görevi olmalıdır” diyerek güzel günlerin yakın olduğunu söyledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —