Tarih: 11.10.2024 17:36

ÇÖP KUTULARI YENİLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

   Devrik başkan Turgut Babaoğlu beş yıllık döneminde vatandaşlardan özellikle de ilçe esnaflarından gelen; " çöp kutularına ihtiyaç duyuluyor, ilçe merkezi çöplüğe döndü"  çağrılarına kulak tıkayan,  ne yazık ki giderayak ilçe merkezini çöp kutuları ile donatması da kendisine seçimi kazandırmaya yetmedi.  Babaoğlu,  ihtiyaç hasıl olan yerlere koyduğu çöp kutularının üzerinde bulunan TC yazısı bir çok vatandaşımızca eleştirilmiş,  " TC yazısı çöp kutularına kadar indirgendi" şeklinde eleştirilere maruz kalınmıştı. 
   Yeni göreve gelen Hendek Belediye Başkanı irfan Püsküllü'ye bu durumu izah eden, vatandaşlardan gelen tepkileri paylaşarak çöp kutularındaki TC yazısının kaldırılması yönündeki çağrılarımıza kula veren Başkan Püsküllü, farklı bir konsepte hazırladığı çöp kutularını ilçe merkezi başta olmak üzere ihtiyaç duyulan yerlere eskileri kaldırılarak konuldu. 
   Halk tarafından büyük beğeni toplayan çöp kutularının yetersiz gelmesi halinde  belediye yetkililerince takviye yapılabileceği ifade edildi.  

16 NİSAN'DA YAPTIĞIMIZ HABER... https://www.bizimhendek.com/haber/bu_kadarda_abartma_olmaz-1964.html
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —