Tarih: 10.10.2024 17:10

CUMHURİYET ALANINDA VURGUN!

Facebook Twitter Linked-in

   İhbar ile olay mahalline intikal eden İlçe Emniyet Müdürü Mesut Eyigün ve polis ekibi olay mahalline gelerek olaya el koydular. Yaralı gencin yardımına ilk olarak yakın zamanda Hendek devlet Hastanesinden emekli olan sağlık memuru Mustafa Kandil,  kardeşimiz yaralı gencin  yardımına koştu. Hemen önümde gerçekleşen vurgunda yaralanın gencin kay kaybının önlenmesi adına belimdeki kemeri  vererek yaralı yeri boğdu ve kan kaybının önüne geçti. Bir diğer vatandaşımızda 112 acili arayarak ambulans davetinde bulundu.
   Yaralı gence İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli olup, olay günü denetim görevinde bulunan sağlık memurlarından Ebru Gürlü ve iki sağlıkçı arkadaşı da yaralı genci konuşturarak kendisini bırakmaması yönünde telkinde bulundular.
   Polis hemen yanı başında bulunan marketin kamera görüntülerinden vurgunu yapan kişinin kimliğini tespit etti. Saat 16.30 sularında  vurgun olayını gerçekleştiren ve isminin İbrahim. M olduğu söylenen kişi vurgun olayını yapması sonrası elindeki silahla Osman Yılmaz caddesi istikametinden yürüyerek olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.
Polis bir yandan  vurgun olayının perde arkasını araştırırken olayı işleyen zanlıyı arıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —