Tarih: 18.07.2024 16:17

D-100 KARAYOLU HENDEK ALİ GAFFAR OKKAN BULVARI IŞIKLARINDA KAZA 1 YARALI

Facebook Twitter Linked-in

Yaralı amca itfaiye erlerince sıkıştığı araçtan çıkarıldı, 112 acil ekip tarafından ambulans ile Hendek devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

TIR SÜRÜCÜSÜ HEM AĞLADI HEM ANLATTI

    Trafiğin vızır vızır aktığı D-100 karayolu üzerinde Hendek ilçe girişi, Ali Gaffar Okkan bulvarı ışıklı kavşakta meydana gelen trafik kazasını yaşayan ve Düzce istikametinden Adapazarı istikametine seyir halinde bulunan  34 CNE 959 plaka sayılı tır sürücüsü Hakan Akar, kazayı şöyle anlattı. “ bak gazeteci ağabey ben Düzce istikametinden Adapazarı istikametine seyir halindeydi, kavşağa gelirken sarı ışık yanıyordu yavaşladım ve ışığın yeşile dönmesi an meselesiydi ve o ana her iki yöne de yeşil ışık yandı. Tam bu esnada Adapazar’ından Düzce istikametine seyir halinde bulunan Hendek Belediyesine ait  Talip Karaoğlan idaresindeki 54 KV 926 plakalı kamyonun sağında  seyir eden özel bir aracın çıktığını ve belediye kamyonunun sağından çıkarak hemen önde direksiyonu sağa kıvırması ile refuja fırladığını gördüm.  Araç  refüje çıkarak benim önüme yerden 1-1,5 metre yükselerek geldi, zamanında bir refleks ile aracı kaçırabildiğim kadar sağa kaçırdım ve durdum ancak kazaya engel olamadım. Önüne düşen aracın bana çarpması ile araç tekrar geldiği yöne döndü ve orta refüj üzerine düşerek durdu. Verilmiş sadakamız varmış böylesi bir kazayı ucuz atlattık” diyerek çok üzüntülü olduğunu ifade etti. Kazaya karışan belediye kamyonu sürücüsü de aynı doğrultuda bilgi paylaştı. Zaten fotolara yakından bakıldığında belediye kamyonunun sağ farının kırık olması sürücünün ifadesini doğrular nitelikte. 

ARABA EMANET FOTO PAYLAŞMAYIN!

   Kazaya karışan 14 ABH 909 plakalı özel oto sürücüsü bizimle kimliğini paylaşmazken aracın emanet olduğunu söylemekle yetindi. Kaza mahallinde bulunan D-100 ‘de görevli trafik memurlarınca kazaya karışan her üç aracın sürücüsü trafik aracı yanına gelerek  alkol muayenesi verdiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —