Tarih: 20.10.2024 16:54

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAĞMURA RAĞMEN DEVAM ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Hendek Öğretmen Akademisi Doğa Sporları Kulübünün bugün düzenlediği DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ilçemiz kapancık mahallesinden başladı,  yürüyüşte Selman dede mesire alanının yaklaşık 500 metre ilerisinde, Kapancık mahallesi  yol ayrımında çay molası verildi.

   Bir grup öğretmen , aileleri ve çocuklarının katıldığı doğa yürüyüşüne İlçemiz Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez'de katıldı.  Yürüyüşe katılan ekibe Sakarya AK parti Milletvekili Ali İnci'de  yoğun iş temposuna rağmen ilçede bulunmasından ötürü kendilerine eşlik etti.
ALİ İNCİ, ÖNCEDEN HABERİM OLURSA BENDE SİZLERE KATILMAK İSTERİM 
   İnci, Başsavcı Yenilmez ve ekipteki öğretmenlerimizle yaptığı muhabbette  öğrencilik yıllarından örnekler verdi, yaşadıklarından kesitler anlatarak sporun insan sağlığı üzerindeki yansımalarını anlatarak; " inşallah bir dahaki doğa yürüyüşünüze önceden haberdar edildiğim takdirde, önceden belirlenen bir programım yok ise sizlerle yürüyüş kortejinde yer almak isterim" şeklinde isteğini ifade etti.
  Yürüyüş kortejinde  Kocaali yolu üzerinde açık alanda mola verildi, semaverle çay demlenerek katılımcıların dinlenirlerken yorgunluklarını atmak, biraz olsun nefeslenip dinlenmek adına da dinlenme çayı ikramları yapıldı. 
DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ KESİNTİSİZ DEVAM ETMELİ
  Coğrafi olarak yüksek kesimde bulunan dinlenme alanında yağan yağmur altında çaylarını yudumlayanlar hem sohbetten hem de  ayaküstü muhabbetten zevk aldıklarını belirterek bu tür doğa yürüyüşlerinin periyodik olarak devam etmesi dileklerinde bulundular.  

TEŞEKKÜR

    Bugün düzenlediğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimizde güzergahımız Kahraman Köyü Salman dede  oldu.3 saatlik doğa yurüyüşü etkinliğimizde Hendek'imizin doğal güzelliklerine şahit olduk. Ormanın ve temiz havanın tadını çıkardık. Doğa yürüyüşü etkinliğimize katılan Sakarya Milletvekilimiz Sn. Ali İNCİ'ye, Hendek Cumhuriyet Başsavcımız Sn.Ayhan YENİLMEZ'e Sakarya Üniversitesi Öğrt. Üyesi Sn. Bekir Fatih MERAL'a Doğa yürüyüşünde mihmandarlığımızı yapan Sn.Fahri KÜT'e Okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, Hendek Sanat Evi üyelerine ve katılım gösteren tüm Hendekilere teşekkür ederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —