Tarih: 13.09.2024 15:53

ERKEN SEÇİM ŞART!

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ecevit Keleş, Serdivan İlçe Yönetim Kurulu toplantısına, Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Kurt ve Melis Yazıcı, belediye meclis üyeleri ve İlçe Başkanı Nalan Yedekci ile birlikte katılım sağladı. Toplantı sırasında Keleş, iktidara giden yolda her an durmaksızın çalışacaklarını belirterek, hükümetin halkı perişan ettiğini vurguladı ve erken seçim çağrısında bulundu.

"Emekli, Çiftçi ve Sanayici Perişan"

Ecevit Keleş, toplantıda yaptığı açıklamada, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle emekli, çiftçi ve sanayicinin zor durumda olduğunu belirtti. "Hükümet, halkı perişan etti. Çiftçimiz, sanayicimiz ve emeklimiz ayakta durmakta zorlanıyor. Bu kötü gidişe bir an önce son vermek için iktidara giden yolda her saat çalışıyoruz," dedi.

"Erken Seçim Kaçınılmaz"
Keleş, mevcut hükümetin artık ülkeyi yönetemez hale geldiğini ifade ederek, "Halkın daha fazla acı çekmemesi için erken seçim kaçınılmaz. Türkiye’nin bu zor günlerden çıkışı için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının vakti geldi. İktidara gelerek halkın hak ettiği refahı ve huzuru sağlayacağız," ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ve diğer parti yöneticileri de genel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirttiler. Keleş, ilçe yönetimine ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, parti olarak birlik ve beraberlik içinde Türkiye’yi aydınlık günlere taşıyacaklarını vurguladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —