Tarih: 31.08.2024 15:40

GÖZÜNAYDIN KARGALI HANBABA MAHALLESİ

Facebook Twitter Linked-in

MAHALLEMİZİN ORTASINDAN GEÇERKEN BİZİ YOK SAYMAK NİYE?

  Uzun zamandır doğalgaz ve yakacak yardımı alamayan Kargalı Hanbaba Mahallesi’nde Yeşilyurt ve Kurtköy mahalleleri için verilecek doğal gaz hattı Kargalı Hanbaba Mahallesi’nden geçince vatandaşlar tepki gösterdi. 

SORUN VARSA ÇÖZÜMDE VAR

  Bunun üzerine Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye ulaşan mahalle halkı, mahalle meydanında bir araya geldiler. Karşılıklı istişare yapılan toplantıda Mahalle halkı isteklerinin başında olan doğalgazı dile getirdi. Bu durum karşısında  Sakarya Milletvekili Ali İnci, AĞDAŞ Genel Müdürü Mesut Yaşar Uzun’u arayarak doğalgaz çalışmalarının en kısa sürede mahalleye geleceğinin müjdesini verdi.

KARGALI MAHALLESİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ

  Kargalı Hanbaba Mahalle Muhtarı Yalçın Çafoğlu: “Sayın Milletvekilimiz Ali İnci’ye bizleri kırmayıp geldiği için mahalle halkı olarak teşekkür ederim. Uzun zamandır mahallemizde yaşadığımız odun hakkımızın olmaması ve doğalgaz hattının çekilmemiş olması mahalle halkımızı her sene zor duruma sokuyordu. Bu sorunumuzu Milletvekilimiz Ali İnci’ye ilettik ve bizleri kırmayarak mahallemize geldi. Yapılan karşılıklı istişarelerde doğalgaz hattının en kısa zamanda geleceğinin müjdesini aldık. Umarız en kısa sürede Kargalı Hanbaba Mahallesi olarak doğalgazımıza kavuşacağız.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —