Tarih: 30.10.2023 16:07

HENDEK BELEDİYESİ ÇARŞAMBA GÜNÜ 5 YILLIK BORCUNU AÇIKLAYACAK!

Facebook Twitter Linked-in

BABAOĞLU’NA SORUYORUZ: 114 MİLYON BORÇ YÜKÜ NEREYE ÇIKTI?

2019 yılı yerel seçimlerinde Hendek Belediye Başkanlığı makamına oturan Turgut Babaoğlu, daha ilk yılında meclisten kamuoyuna yaptığı duyurusunda ; “ BEN BORÇ ÖDEMEYE GELMEDİM!” demesi ile dikkatleri çekmişti. Babaoğlu’nun Çarşamba günü açıklayacağı borç miktarı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor…

Bilindiği üzere Eylül ayı beleidye meclisinde AK Parti meclis üyesi grup sözcüsü Hamit Canlı, Hendek belediyesinin ve bünyesinde bulunan TÜRKAY şirketinin gerek kamuya gerekse özel sektöre olan belediye borçlarının dökümünün açıklanmasını istemiş,  meclis başkanı Babaoğlu, Ekim ayında açıklayacağını beyan etmişti. Ekim ayı meclisinde dökümanın yetişmediğini bahane ederek kesin borç dökümünün Kasım ayı meclisinde kamuoyuna açıklanacağını ifade etmişti.

Çarşamba günü  toplanacak meclis toplantısında Hendek Belediyesinin yekün borcunun dökümünü kamuoyu merakla bekliyor…

 

MECLİS GÜNDEMİ:

  1. İlçemiz Çamlıca Mahallesi’nden ayrılarak yeni kurulan Yeşiller Mahallesi’nin isminin Çamlıca-Haraklı Mahallesi olarak değiştirilmesi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.
  2. 2. İlçemiz Hacıkışla Mahallesi ve Uzunçarşı Mahallesi arasındaki tapulama sınırının idari sınır olarak düzenlenmesi talebi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.
  3. 3. İlçemiz Başpınar Mahallesi 258, 259, 260, 261 ada ve çevresinde yer alan imar yolları ile ilgili hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.
  4. 4. İlçemiz Lütfiyeköşk Mahallesi 120 ada 5 numaralı parsel ile ilgili hazırlanan 1/5000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği konusunun görüşülmesi.
  5. 5. Belediyemize ait kamu hizmetlerinde kullanılan araçların ve bu araçlardan elde edilecek olan gelirlerin kamuya tahsis edilmesi ve kamu yararı kararı alınması konusunun görüşülmesi.
  6. 6. İlçemiz Kurtuluş Mahallesi 160 ada 2 numaralı parsel yer alan taşınmazın mezarlık yeri olarak kullanılmak şartı ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na devrinin görüşülmesi.
  7. 7. Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9, 10 ve 11. maddesi gereğince dolu kadro değişimi yapılmasının görüşülmesi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —