Tarih: 24.07.2024 15:06

HENDEK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI İSYANDA!

Facebook Twitter Linked-in

MOTORA BİLE  SUYUN EN KALİTELİSİ HAZIR SU KOYUYORLAR!

   Yaklaşık 300’e yakın esnafın bulunduğu  Nuriye mahallesindeki KSS esnafı sularının kesilmesinden dolayı dertli mi dertli. Öyle ki Sanayi Sitesi esnafları hararet yapan araçların motor bloklarına HAZIR SU koyuyorlar. 

   Esnaflar gazetemize telefonla ulaşarak; “ su cennetinde yaşadığımız ilçemizde su kesilmelerine gerekçe olarak vatandaşların bahçe sulamaları gösteriliyor. Bizler burada fasulye sulamıyoruz, mısır sulamıyoruz. WC’lerimize su kesintisinden dolayı giremiyoruz. Taşıma suyla değirmen dönmez. Bizler suyun başındayız, dağıtım deposuna en yakınız, bizim sanayimize gelen suyun vanaları niçin kapatılıyor? Daha ne kadar bu kesinti devam edecek? Saski yetkililerini göreve davet ediyoruz” diyerek bizlerin kendilerinin sesi olmamızı istediler.

BAŞKAN DEMİREL'DE DERT KÜPÜ!

Sanayi esnafının başkanı Sedat Demirel, esnaflardan kendisine gelen sitem ve şikayetlere cevap veremez bir hale lmiş durumda, nasıl gelmesin ki? Her arayan esnafın şikayetini dinlemekle meşgul. Başkan kendi imkanları ile iki  seyyar depo ile sorunu gidermeye çalışsa da yeterince sorunu çözmekten oldukça uzak. Bir kısım esnaf ise  başkanın yaşananlara duyarsın kaldığı yönünde konuşuyor olmaları başkan Demirel'i rahatsız ediyor. Demirel, konuyu yetkililere aktardığını ve çözüm noktasında yetkililerden eylem beklediğini ifade etmekle yetindi. 

   Evet, bizlerde SASKİ yetkililerine sesleniyoruz: “lütfen duyun bu sesi ve kamuoyuna bir açıklama yapınız…”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —