Tarih: 25.06.2024 06:40

HENDEK ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ BU AYIP SİZE YETER

Facebook Twitter Linked-in

HENDEK BU KADAR MI SAHİPSİZ ALLAH AŞKINA…

   Bilindiği üzere  her yıl geleneksel olarak yapılan, halk ile bürokrasinin kaynaşması, toplumda birlik ve bütünlüğün sağlanması adına Hendek Kaymakamlığı Futbol Turnuvası düzenlenmekte. Saha olarak da Hendek Orman İşletme Müdürlüğü alanı içerisinde bulunan mini top sahası. 

DÜN AKŞAM YAŞANANLARIN PERDE ARKASI!

   Dün müsabakaların başlamasına dakikalar kala alana indik, WC’ye gittiğimizde içeride ışığın yandığını ve kapısının kilitli olduğunu görmemiz üzerine kapıyı tıkladık, içeriden bir cevap yok, anladıkki kapı dışarıdan kilitlenmiş. Hemen yan tarafta bulunan büfe çalışanlarına WC’nin neden kapalı olduğunu sorduğumuzda aldığımız cevap: “ KAPININ ANAHTARI KAYIP!!!” oldu. 

YÜZLERCE İNSAN NEREDE İHTİYAÇ GİDERECEK?

   İlçemiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne müsabakalar boyunca tahsis edilen, temizliğinden sorumlu Hendek orman işletme Müdürlüğü bahçesinde bulunan WC’nin kapısının kilitli olması, buna mukabil sahada müsabakaları izlemeye gelen yüzlerce insan, ( çoluk, çocuk, erkek, bayan) ihtiyaç duyduklarında hacetlerini  nerede gidecekler? Vızır vızır işleyen uluslararası karayolu D-100 karayolunu geçip tapusu Hendek Belediyesinin üzerine olan taşınmaz YEŞİL CAMİ’ nin WC sine mi?

KAYIP OLAN ANAHTAR 5 DAKİKADA NASIL BULUNDU???

   Yaşadığımız bu durum üzerine bölgede görevli bir orman müdürüne bir şekilde ulaşıp durumu anlattık ve çözüm bulunması yönünde ricada bulunduk. Bu konuşmamızdan yaklaşık 3-5 dakika sonra ANAHTARI KAYIP denilen  Orman İşletme  sahasında bulunan umuma ait WC’nin kapısının açıldığına şahitlik ettik. Bizler gazeteciler olarak bir amme hizmetinin hizmete alınmasına vesile olduk bu ayıpta görevini yapmayan, savsaklayan kamu görevlilerinin olsun… 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —