Tarih: 02.10.2024 10:30

HENDEKSPORDA İKİ İSTİFA SONRASI BASIN AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

   Hendeksporda yönetim kadrosundan istifa eden iki değerli insanın üzerinden gazetecilik kimliği sıfatı ile Hendekspora yüklenilmesi, adeta daha ligin başında başarısızlığından gıda alabilmek adına ileri geri sözlerle kulübü rencide edecek söylemlerde bulunulması üzerine Hendekspor kulübü kamuoyunu bilgilendirmek adına basın açıklamasında bulundu.
   Hendekspor basın sözcüsü Fatih Enes İlkay yaptığı açıklamasında, “ Merhaba Hendekspor ailesi. Bugün yine ne yazık ki çok güzel başlayamadık. Dün iki tane yönetici arkadaşımız yönetime istifalarını sundu. Onun akabinde bugün de kulübümüzün geçmiş dönemlere ait çeşitli kurumlara olan bazı borçlarından ötürü hesaplarımıza bloke konuldu. Hendekspor yönetimi olarak acilen toplanarak bu borçların üstesinden geldik ve konulan hacizleri kaldırdık. İki tane yönetici arkadaşımızın istifası aslında uzun zamandır kendilerinin takımla, bizlerle beraber  pek bir çalışması söz konusu değildi. Kendileri bu anlamda bir tasarrufta bulundular. Buna saygı duyuyoruz. Geçmiş dönemde Hendekspor ailesine yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
İlkay, açıklamasının devamında; “ yaklaşık 2 aydır yeni yönetimimizle beraber pek fazla bizlerle mesai içinde bulunamadılar. Dünde istifa dilekçelerini sundular. 17 asil yönetim kurulu üyemiz vardı, iki azalmış oldu, yerlerine yedeklerden iki arkadaşımız gelecektir. Hendekspor kaldığı yerden devam ettiği mücadelesine siz değerli 100 bin kişilik ilçemizin en büyük STK’sı olan Hendeksporumuzu yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla beraber en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. “diye konuştu.
BASINA SİTEM-SOSYAL MEDYADA YAZILANLAR-DOST ZOR GÜNDE BELLİ OLUR 
   İlkay; “ İlçemizde bazı sosyal medya hesaplarında yazılan haberlerde çok olumsuz bir durummuş gibi yansıtılmak istenen bu tür haberlere de açıkcası çok doğru bulmuyoruz. Burada sevgili basın emekçilerinden de Hendeksporumuzun marka değerini çok yükseltmek istediğimiz için kendilerini başarıyla, heyecanlanmayla en üst seviyede bu duyguları yaşamalarından ötürü  bazı anlaşmazlıklar bazı pürüzler oluyormuş gibi hissediliyor. Hendekspor hiç birimizin değil, Hendeksporun başarısı hepimizin ortak temennisidir. İlçemizin en büyük gönüllü sivil toplum kuruluşudur. Bunun başarısı için hepimiz ter dökeceğiz. Yönetim üzerine düşen bu sorumluluklarını elinden geldiğince yapmaktadır. “
BU YAŞANANLAR BAŞARILI BİR SEZONUN DOĞUM SANCILARIDIR
   İlkay; “ Çok güzel, yaş ortalaması 22 olan bir takım kurduk. Hazırlık maçları yapıyoruz. Bazı hatalarımız oluyor, eksikliklerimiz oluyor. Bunun için de basın emekçilerinden özür dileriz. Bazı kaçırdığımız detaylar oluyor. Ama bunların hepsi güzel, başarılı bir sezonun sancıları diyebiliriz. Çok güzel bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bu takımla çok güzel ve başarılı işlere imza atacağımızdan eminiz. Sadece yanlış anlaşılmaması üzerine  iki arkadaşımızın istifasını içeren bilgiyi de kamuoyuyla bizzat paylaşmak zorundayız. Bu bilgiyi spor severlere duyurmak için böyle bir açıklama yapma gereği duyduk. Bu tür önemli olan gelişmeleri sizlere her zaman aktaracağız. Hendeksporu izlemeye devam edin. Çok başarılı günler bizleri bekliyor. Herkese hayırlı akşamlar diliyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

NOT: Keşke bir objektif gazeteci olarak kulübün hesaplarına konulan TEMLİK'in hangi boyutta ve  hangi nedenlerle konulduğunu sorabilme CESARETİNİZ olabilseydi??? 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —