• BIST 100

    10931,20%0,55
  • DOLAR

    33,05% 0,21
  • EURO

    35,89% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2521,13% 0,55
  • Ç. ALTIN

    4084,41% 0,00

İYİ PARTİDE GÜMRÜK RÜZGARI

ADAY DEĞİL ADAY ADAYI BAŞVURUSU! Aslen Trabzonlu olup ilçemiz Uzuncaorman mahallesinde ikamet eden iş insanı Resul Gümrük, yaşadığı gel-git'lerin ardından İYİ partide karar kıldı ve

SİYASET 19.10.2023 11:55:00 1358 0
İYİ PARTİDE GÜMRÜK RÜZGARI

ADAY DEĞİL ADAY ADAYI BAŞVURUSU!

  Aslen Trabzonlu olup ilçemiz Uzuncaorman mahallesinde ikamet eden iş insanı Resul Gümrük, yaşadığı gel-git'lerin ardından İYİ partide karar kıldı ve 31 mart 2024 mahalli seçimlerinde İYİ parti çatısı altında Hendek Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Başvuru mutabakatını İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır'a teslim etti. 

GÜMRÜK, ADAYIMIZ DEĞİL ADAY ADAYIMIZ

   İlçemiz İYİ Parti teşkilatında dün akşam gerçekleşen aday adaylığı açıklaması öncesinde İYİ Parti ilçe başkanı Fatih Bayındır, “bu akşam gerçekleştireceğimiz törende Hendek Belediye Başkan adaylığı için değil aday adaylığı başvurusu yapılacaktır.” Notunu düşerek sözü aday adayı Resul Gümrük'e verdi.

   Aday adayı Gümrük yaptığı açıklamasında; “ bu akşam burada bir arada bulunmaktan mutluyum. Hep beraber el birliği ile Hendek'e Belediye Başkanlığını kazandırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözü yaşananları takip eden basın temsilcilerine verdi.

1-İlk soruyu sormak bana düştü ve bende İYİ Parti, Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır'a ilk soruyu sorarak başladım ve ; “ sayın başkan Belediye Başkan adaylarını belirlerken kriterleriniz nedir?, Elinizde şu an itibarı ile istatik bir bilgi var mı? “ sorusunu yönelttik.

    İlçe Başkanı Bayındır'da;  “şu an itibarı ile elimizde bir istatiki bilgi yok, şu anda aday adaylığı üzerindeyiz. Herhangi bir aday üzerinde kesinleşmiş bir kararımız yok. Vakti saat geldiğinde o gün kaç tane aday adayımız varsa içlerinden birini İYİ Parti Hendek yönetim kurulumuzun ortak kararı ile Belediye Başkan adayı olarak belirleyeceğiz. Bizim kriterlerimize uyan, Hendek'in menfaat ve çıkarını düşünen aday adayını aday olarak belirleyip yolumuza devam edeceğiz. Bu Resul beyde olabilir, başka bir aday adayı da olabilir.“ diyerek yanıtladı. 

MAKAS DEĞİŞİKLİĞİ

2-İkinci sorumuzu da başkan aday adayı Gümrük'e sorduk. ;  “sayın Gümrük, 6 Temmuz'da Hendek Belediye Başkanlığına bağımsız aday olduğunuzu açıkladınız. 26 Temmuz'da bağımsız aday olmaktan vaz geçtiğinizi, adil olduğuna inandığınızı, ezenden taraf değil ezilenden yana olduğunuzu söyleyerek DSP' den Hendek Belediye Başkan adayı olduğunuzu açıkladınız ve  DSP Genel Başkanı tarafından görüştüğünüzü ve Belediye Başkan aday adayı olarak kabul gördüğünüzü açıklamıştınız. Bugün ise burada  İYİ Partidesiniz. Bu makas değişikliğini nasıl açıklayacaksınız? Hem bağımsız adaylık açıklamanızda hem de DSP çatısı altında ADAY iken bu gün buraya gelip ADAY ADAYI olarak müracaatta bulunuyorsunuz. Bu ivme düşüklüğünü nereye  bağlıyorsunuz?” sorumuz üzerine  İYİ Parti İlçe Başkanı Bayındır söze girerek;   “ivme düşüklüğü ifadesi yanlış bir ifade, bağımsız aday olduğunda belirli bir tabanı yok,  DSP'ninde belli bir tabanı yok.  Tabanı olan bir partiye gelmek daha evla” diyerek yanıtladı. 

DSP SAKARYADA SEÇİMLERE GİREMİYOR

3-Aday adayı Gümrük'de verdiği cevabında;  “ seçimi kazanmak istiyoruz ikincisi de bağımsız olarak çıktığımızda encümen listesi yapamadığımızdan dolayı DSP çatısı altında  bir adaylığım söz konusuydu, DSP'nin Sakarya'da seçimlere giremeyeceği aşikardır bu yüzden  İYİ Partinin çatısı altında birleşmeye ve seçime girmeye karar verdim. Başarısız belediye yönetimini değiştirmek istiyoruz. Amacımız, gayemiz bu. “ diye yanıtladı.

4-  “İlçe Başkanı Bayındır'ında  , izah ettiği gibi aday adayları arasında seçim yapılacak, nihayetinde ilçe yönetim kurulu karar verecek. Oldu ki sizin adınız aday olarak açıklanmadı, aynı samimiyeti aynı sıcaklığı İYİ Partiye desteğinizi verecek misiniz yoksa B ve C planlarınız var mı?” Sorumuz üzerine Gümrük;   “kesinlikle başkan bir planım yoktur bu iş burada bitmiştir. Şansımız olursa da olmazsa da devam edeceğiz. Ben sonuna kadar burdayım. Hendek İYİ Parti altında buluşacak ve seçimi kazanacağız. “ diyerek yanıtladı. 

KESİNLİKLE İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ

   İlerleyen zamanda çayların ikram edilmesi ile koyu muhabbet başladı ve ilçe başkanına; “seçimlerde ittifak yapacak mısınız? “ sorusu geldi. Bayındır bu soruya; “ ilçemizde dedikodu mahiyetinde konuşulanlar bizimde kulağımıza geliyor, ittifak yaparlar diyorlar ama biz kesinlikle ilçemizde hiçbir parti ile ittifak yapmayacağız. Seçime gireceğiz ama 1 oy ama 25 bin oy alacağız. Günümüzde yaşandığını gördüğümüz iç çekişmelerden, vatandaşların çektiği sıkıntılardan bizim sonuç alacağımıza inancımız tam. “ dedi.

GÖNDERMEDE BULUNMAYI İHMAL ETMEDİ

 Bayındır, “geçmişte aynı ittifak içinde yer alıpta ilçemizde sandıkların başına görevli oturtamayanlar düşünsün” diyerek göndermede bulunmayı da ihmal etmedi. 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK KİMSEYE GEL ADAYIMIZ OL DEMİYORUZ

   Bayındır, kendileri tarafından kimseye adaylık konusunda çağrıda bulunmayacaklarını ancak aday adayı olmak isteyen vatandaşlara da kapılarının açık olduğunu duyurdu. Bayındır; “ bizim bütün derdimiz kazanabilecek bir adayla seçmenin huzuruna çıkmak. Tabi buna ilaveten rakiplerimiz kimleri aday çıkartacak? Çıkan adaylardan vatandaşın tercihi kimden yana olacak bunların hepsi ayrı birer detay. Diğer bir konu partimizin üye sayısı bugün itibarı ile 1035 kişi.” 

KORKU İMPARATORLUĞU HAKİM

 “ Ancak iktidar tarafından insanlar üzerinde bir korku imparatorluğu var. Ya  oğlu, ya kızı ya torunu bir devlet kurumunda çalışıyorsa işinden olmaması adına partimize üye olmaktan çekiniyor. Sizin e devletinize sizden başka birinin bakma şansı yok iken bakabiliyorlar ve insanları korkuttuklarını” iddia etti. 

HENDEKSPORA BİR GİRDİLER BİR DAHA DA ÇIKAMADILAR

   Bayındır, mevcut belediye yönetiminin Hendekspora girdiğini bir daha çıkamadıklarını söylemesi üzerine müracaat başvurusunda,  yakın zaman önce Yeniden Refah Partisinden  Hendek Belediye Başkanlığı müracaatında bulunan,

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU?

   Gürkan Özer'in;  rakip bir siyasi partiden aday olmasına karşın hala Hendek Belediyesinden servis edilen ALGI dolu haberleri kendi haber sayfası üzerinden verdiğini unuturcasına , belediyeye her bir konuda eleştiride ketum davranırken  “ yine başkanım spor salonları vardı, başlandı, başlanamadı, bisiklet ve yürüyüş yolu projesi vardı yapılamadı “ söylemleri oldukça dikkat çekti, şaşkınlık yarattı.

   Gecede kendisine sorulan;  “rakibiniz Hendek Belediyesinin bugününün fotoğrafını çeker misiniz?” anlamında bir soruya,

SEÇİM SONUÇLARI, VATANDAŞLARIN BELEDİYE YÖNETİMİNDEN MEMNUN OLMADIKLARININ EN BARİZ GÖSTERGESİ

    İlçe Başkanı Bayındır;   “bugün Hendek Belediye başkanlığı Cumhur İttifakı üyesi MHP'de. MHP 2018 genel seçimlerinde ki o dönem Hendek Belediyesi AK partide idi. ilçemiz genelinde 8.500 oy almışlardı. 14 Mart genel seçimlerinde belediye kendilerinde olmasına rağmen aldıkları oy 6.500 civarında. Bu durum Hendek'te vatandaşların belediye yönetiminden memnun olmadıklarının en bariz göstergesi bu kadar açık. “ diye cevapladı. 

   Bayındır, “ iktidar kanadı Cumhur İttifakı taraflarının 2024 Martı seçimlerinde aday benden olsun anlayışının hakim olduğunu belirterek” sözlerini sonlandırdı. 

   Konuşmaların sonlanmasının ardından aday adaylığı başvurusunda bulunan Resul Gümrük ile ilçe başkanlığı makamına geçildi ve müracaat formunun verilmesini gösteren fotoğrafın çekilmesi ile gece sona erdi.  


ALLAH RAHMET EYLESİN

TOPLUMUN SAĞLIĞI İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EĞİTİMLERİ

HENDEK JANDARMA KOMUTANI ÜSTEĞMEN BEYCUR GÖREVE BAŞLADI

HENDEK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI İSYANDA!

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ'DEN BASIN BAYRAMI MESAJI

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

ALLAH RAHMET EYLESİN

ALLAH RAHMET EYLESİN

KADİFEKALE DERESİ HAKKINDA KAMUOYU DUYURUSU

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI BURSA’YI FETETTİ!

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR

HENDEK’DE SALGIN HASTALIK VAR KİMSEDE TIK YOK!

BÜTÇE 300 MİLYON BORÇ 277 MİLYON TL. BÜTÇENİN % 92’Sİ BORÇ…

HENDEK BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER EKİBİ SAHADA

SAAT KULE DİNLENME PARKI HİZMETE GİRDİ

CUMA NAMAZI SONRASI BELEDİYEDEN AŞURE İKRAMI

SAĞLIK OKUR YAZARLIĞI ERKEN YAŞLARDA BAŞLAMALI

ATATÜRK STADI TARTAN PİST YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

PÜSKÜLLÜ’DEN BAYANLARA POZİTİF AYRIMCILIK

ALLAH RAHMET EYLESİN

KUMRU KIÇINA TORBA BAĞLAMAYA GEREK YOKMUŞ!

MAHALLESİNİ ÇOK SEVEN MUHTARLAR MERCEK ALTINA ALINMALI…

D-100 KARAYOLU HENDEK ALİ GAFFAR OKKAN BULVARI IŞIKLARINDA KAZA 1 YARALI

BAYRAKTEPE MAHALLESİNDE YANGIN!

ALLAH RAHMET EYLESİN

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ ÇIKIYOR

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş KRAL ÇIPLAK dedi!

HENDEK BELEDİYESİNDEN 5 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

15 TEMMUZ'DA HENDEK TEK YÜREK OLDU

15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI KAYMAKAM ACIR ÖNCÜLÜĞÜNDE START ALDI

Yükleniyor

TOPLUMUN SAĞLIĞI İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EĞİTİMLERİ

HENDEK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI İSYANDA!

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ'DEN BASIN BAYRAMI MESAJI

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

KADİFEKALE DERESİ HAKKINDA KAMUOYU DUYURUSU

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR

BÜTÇE 300 MİLYON BORÇ 277 MİLYON TL. BÜTÇENİN % 92’Sİ BORÇ…

HENDEK BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER EKİBİ SAHADA

SAAT KULE DİNLENME PARKI HİZMETE GİRDİ

CUMA NAMAZI SONRASI BELEDİYEDEN AŞURE İKRAMI

ALİ İNCİ, TBMM’DE SREBRENİTSA SOYKIRIMINI ANDI"

ECEVİT KELEŞ: AKP'Lİ BAYRAKTAR'IN SÖYLEMİNE GÖRE FINDIK FİYATLARI YİNE DÜŞÜK KALACAK!

MİLLETVEKİLİ MURAT KAYA MUHTARLARIN VE FINDIK ÜRETİCİSİNİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Milletvekili İnci; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kızılcahamam'da bir araya geldi

ECEVİT KELEŞ: SAYIN BAYRAKTAR, SİZ ÖNCE MİLLETVEKİLLİĞİ GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİN!

TEVER’DEN 21 HAZİRAN MESAJI

BAŞKAN CUROĞLU'NDAN ADAPAZARI'NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI!

MHP’DEN BASIN AÇIKLAMASI

Ecevit Keleş'ten Kurban Bayramı Mesajı

CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş’in Babalar Günü Mesajı

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI BURSA’YI FETETTİ!

HENDEKSPOR HOCA SORUNUNU ÇÖZDÜ

KENDİ YAĞI İLE KAVRULAN RASİMPAŞA SPORUN ŞAMPİYONLUK GECESİ MUHTEŞEM OLDU

ÇAKMAK: 'KİMSE HENDEKSPORUN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR'

YİĞİT HAMZA SARI AVRUPA İKİNCİSİ

HENDEK GENÇLİK SPOR İLÇE MÜDÜRÜNE YÜKLENMEK NE DERECE HAKKANİYETLİ ?

HENDEK’TE TERFİ SEVİNCİ

TURNUVANIN ŞAMPİYON ADAYI KAYALAR KUYUMCULUK

TEK RAKİBİ KENDİLERİ!

HENDEKSPOR YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

İŞ, SİYASET,BÜROKRASİ VE SPOR DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

BAYRAK AİLESİNİN EN MUTLU GECESİ

HALİT İNCİ KAYINPEDER OLUYOR

ELİF İLE ÇAĞLAYAN MURATLARINA ERDİLER

KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN ANNELER GÜNÜ MATİNESİ

DEMİR AİLESİ İLE SONBAHAR AİLESİ DÜNÜR OLDULAR

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HENDEK BELEDİYESİ KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLİYOR

TÜRKİYE YÜZYILI PROJESİ KAPSAMINDA OKUL ÖNCESİ ETKİNLİĞİ START ALDI

HENDEK DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİ GERÇEĞİ!

EĞİTİMCİYE GÖSTERİLEN TAVIR, EĞİTİM SENDİKASI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI İLE TELİN EDİLDİ

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 38 33 2 3 66 102
2.Fenerbahçe 38 31 1 6 68 99
3.Trabzonspor 38 21 13 4 19 67
4.İstanbul Başakşehir 38 18 13 7 14 61
5.Kasımpaşa 38 16 14 8 -3 56
6.Beşiktaş 38 16 14 8 5 56
7.Sivasspor 38 14 12 12 -7 54
8.Alanyaspor 38 12 10 16 3 52
9.Rizespor 38 14 16 8 -10 50
10.Antalyaspor 38 12 13 13 -5 49
11.Gazişehir Gaziantep 38 12 18 8 -7 44
12.Adana Demirspor 38 10 14 14 -7 44
13.Samsunspor 38 11 17 10 -10 43
14.Kayserispor 38 11 15 12 -13 42
15.Hatayspor 38 9 15 14 -7 41
16.Konyaspor 38 9 15 14 -13 41
17.Ankaragücü 38 8 14 16 -6 40
18.Fatih Karagümrük 38 10 18 10 -3 40
19.Pendikspor 38 9 19 10 -31 37
20.İstanbulspor 38 4 27 7 -53 16