Tarih: 19.06.2024 07:30

KAMUOYU YANIT BEKLİYOR!

Facebook Twitter Linked-in

BÜYÜKŞEHİR’DE SIKINTILAR VAR

   Geçen beş yılın sonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde sıkıntılı tablonun olduğunu söyleyen Milletvekili Bayraktar, “Borç, harç, personel sorunu mevcut. Şu an büyükşehirde personel fazlalığı var, ciddi anlamda bir borç stoğu var. Sağımız, solumuz, önümüz, arkamız sobe durumu. Çözmeye çalışıyoruz. Sakarya’nın genelinde bu sorun var” şeklinde konuştu.

BORÇ NEDEN AÇIKLANMIYOR?

    AK Parti Milletvekili Lütfi Bayraktar bile  yıllardır kendilerinin yönelttiği bir belediyenin kronik sorun haline gelmiş borç ve personel fazlalığı gibi konuları gündeme taşırken ilçemiz belediyesinin halen 2019-2024 yılları arasında yönetimin başında bulunan Cumhur İttifakı belediyesinin gerçek borcunun kamuoyuna açıklanmaması kamuoyunda dilden dile konuşulur oldu. 

GERÇEKTEN BORCUMUZ 147 MİLYON TL’ Mİ? 

    Kahvehanesinden çay bahçesine, bulvarından sokak başında buluşan her iki kişinin gündeminde olan Hendek Belediyesinin Turgut Babaoğlu’nun ağzından; “147 MİLYON TL BORCUMUZ VAR! BU DA 5 MİLYON DOLAR EDER” söyleminin gerçek olup olmadığı tartışılıyor. 

KAMUOYU YANIT BEKLİYOR!

   Hadi Haziran ayı meclis toplantısında  kamuoyuna açıklanmadı hiç değilse Temmuz ayı meclis toplantısında belediyenin bütçesi, şirket ve belediyenin BORÇ BAKİYESİ açıklanmalıdır… 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —