https://youtube.com/shorts/gEnQ0YFwTIM?feature=share

KASIM AYI MECLİSİNE BABAOĞLU’NUN İDDİA VE İTHAMI DAMGA VURDU

KASIM AYI MECLİSİNE BABAOĞLU’NUN İDDİA VE İTHAMI DAMGA VURDU

Hendek Belediyesi olağan Kasım ayı meclis toplantısı Babaoğlu başkanlığında toplandı. Meclis üyelerine kimliği bilinmeyen kişi tarafından tatlı ikramı servisi yapıldı.

. Tatlı yenilerek tatlı sona ermesi beklenen meclis toplantısına iddia ve ithamlar damga vurdu.  

HAMİT CANLI: Can alıcı soruyu sordu: YIL BİTİYOR SÖZ VERDİĞİNİZ DOĞALGAZ HALA GELMEDİ!

   Toplantı öncesinde söz alan AK parti meclis grubu sözcüsü Hamit Canlı’nın  “İlçemiz Kazimiye, Köşkü,Puna,Sarıyer ve Yeşilyurt bölgelerine Doğalgaz’ın bu yıl itibarı ile geleceğinin sözünü vermiştiniz. Yıl bitiyor bir gelişme yok, meclisimizi ve kamuoyunu bilgilendirir misiniz” demesi üzerine soruyu yanıtlayan meclis başkanı Babaoğlu, akıl almaz iddia ve ithamda bulundu.

 HER ŞEYİ ENGELLEYEN MALUM KİŞİ KİM?

    Her zaman yaptığı gibi söz veripte gerçekleştiremediği yatırımlara her zaman bir günah keçisi yaratan Babaoğlu bu kez bahse konu olan mahallelere Doğalgaz’ın bu yıl içerisinde gelmeyişinin müsebbibi olarak, isim vermese de tıpkı Süleyman seca Spor Kompleksi konusunda olduğu gibi  “her şeyi engelleyen malum kişi!” nin Doğalgazı döşeyen firma yönetimine baskı uygulayarak;  “yapmayın!” dediğini iddia etti. Babaoğlu, eğer bu kişi telefon açıp bu baskıyı ve tehditlerini kaldırmaz ise  bir basın toplantısı yaparak bu kişinin kimliğini kamuoyu ile paylaşacağını söyledi. 

İNCİ’Yİ ARAYIP İDDİANIN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI SORDUK

   Bizde meclis toplantısından ayrılmamızın ardından bahsettiği kişinin 28. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci olacağı düşüncesi ile kendisini telefonla arayarak bu iddia ve ithamlara verecek cevabının olup olmadığını sorduk. 

28. Dönem Sakarya Milletvekilimiz Ali İnci; “ olur mu öyle şey? Kimse başarısızlığına kılıf aramaya kalkışmasın.  Ben Sakarya Milletvekiliyim, tüm Sakarya’nın ilçelerinin sorununu sahiplendiğim gibi ilçemdeki soruna da tarafsız kalmam mümkün değil. Başkan doğruyu  söylemiyor!  Bahse konu olan başta Kazimiye mahallemiz olmak üzere Köşkü, Yeşilyurt, Sarıyer ve Puna Ortaköye getirilmesi düşünülen Doğalgaz 2023 yatırım programında değildi. Ben ilçem adına Ankara’da beraberimde İrfan Püsküllü ile Enerji Bakanımız Alparslan Bayraktar ile bizzat görüşerek konuyu açtım ve yetişirse bu yıl yetişmez ise 2024 yılı yatırım programına alınması adına talebimi ilettim. Bakan beyde bakan yardımcısına talimat verdi ve bunun üzerine bakan yardımcımız ve İrfan Püsküllü AGDAŞ  genel müdürü ile görüşerek talebin yerine getirilmesi yönünde çalışmalara başladılar. Denildiği gibi bir engelleme, taş koyma söz konusu değildir. Gerçekler bunlardan ibarettir. Sizin aracılığınız ile kamuoyunun bilgisine sunuyorum” diyerek meclis başkanı ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun iddia ve ithamlarına cevap verdi.  

DÜZCE-HENDEK TREN YOLU 2. OSB İÇİN ÖNEM ARZEDİYOR

İnci; Sakarya milletvekili olması münasebeti ile yakın zaman önce hem Akyazı hem de Yeşilyurt mahallemize futbol sahası yapımı için 14+14 milyon lira para çıkarttığını, ilçemiz Hendek 2.OSB’de sanayi alanının genişlemesi doğrultusunda oluşan alanda sorunların çıktığını belirterek, “bizzat bakan bey ile görüşerek tarım arazi vasfıdaki arazinin sanayi alanına dönüşmesini sağladıklarının “ altını çizdi. İnci yakın zaman içerisinde Düzce-Hendek arasında yapımı düşünülen yolcu treni taşımacılığında trenin Hendek’de durmasının OSB açısından büyük önem arzettiğini belirtip bunun çalışması ve gayreti içerisinde olduğunu söyledi. 



İNCİ-AĞA KOÇ'TAN TANTAN'A ANLAMLI ZİYARET

2 TAŞINMAZIN İHALESİ YAPILDI

HENDEK TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİSİ PÜSKÜLLÜ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

KAYMAKAM GÖKPINAR GÖREV BAŞINDA

GENÇ AĞA FARUK KOÇ, ESKİ AĞALARA MEYDANI BIRAKMADI

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN TEŞEKKÜR

SELMAN DEDENİN EMEKTARLARI

ÇİÇEĞİ BURNUNDA OLAN BAŞKAN DEMİREL GÜVEN TAZELEDİ

SELMAN'DA CENK HAVASI

HENDEK ADLİYESİNDE TAYİN RÜZGARI

TEVER’DEN 21 HAZİRAN MESAJI

ÖZDAĞ'DAN AHDE VEFA ZİYARETİ

ÜMİT ÖZDAĞ TAHLİYE EDİLDİ

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER

İBB'ye 5. DALGA OPERASYONU!

MUHALEFET, NERDESİN HANEY?

CHP, YARIN DÜZCE'DE MİTİNG DÜZENLİYOR

BASIN AÇIKLAMASI

ÖZDAĞ'DAN TEMELLİYE DAVA!

“ÜMİT ÖZDAĞ, SÖZDE IRKÇILIK SUÇLAMASIYLA, DEM’İN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA SİLİVRİ’DE TUTULMAYA DEVAM EDECEK.”

MADALYA AVCILARI YURDA DÖNDÜ

HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜNDEN MİLLİ GURUR

HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ YİNE TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

Hendek Karatede TERFİ HEYECANI

HENDEKSPORDA OLAĞNÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI

MADALYA AVCILARI YURDA DÖNDÜ

Türkiye Premier Liginde Hendek Karate Farkı

Karateciler Moldova yolcusu

HENDEK KARATE TAKIMI BALKAN ŞAMPİYONASINDA

3.LİGİN KAPISINDAN DÖNDÜK

CENGİZ KURTOĞLU HAYRANI RESSAMIN KARAKALEM ÇALIŞMASI

MUHTEŞEM KONSER

GEVHER AİLESİNİ BU MUTLU GÜNÜNDE HENDEKLİLER YALNIZ BIRAKMADI

ÜMMÜGÜLSÜM KARACA - ERAY KANDAZ DÜNYA EVİNE GİRDİ

ALLAH MESUT BAHTİYAR ETSİN

KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN BALIK MANGAL PARTİSİ

TUTKUN AİLESİNİ, EN MUTLU GÜNÜNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

AZARBAYCAN’DAN GELİN ALDIK

TALHA İLE İREM'iN MUTLULUKLARINA GÖKYÜZÜ AĞLADI, GÖZYAŞLARIYLA ŞAHİTLİK ETTİ

BAYRAKTEPE YENİ YUVALARA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

KİTAPSEVERLERE MÜJDE: HENDEK KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

OKULLARA KAR TATİLİ

HENDEK’TE OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARINA MASAL ŞÖLENİ

HENDEK ŞAFAK'IN HABERİ SORUNU ÇÖZDÜ, ANNENİN MÜGE ANLI'YA ÇIKMASINA GEREK KALMADI

YARIN BAZI OKULLARIMIZ TATİL

Veli Akademisinde İlk ders; Huzurlu Toplum ve Aile

HENDEK’TE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE BİLİM, SANAT, SPOR, DİNİ VE KÜLTÜREL ALANLARDA EĞİTİM VERİLECEK

BİR YALANI DAHA AÇIKLIYORUZ!

ORADA NEDEN OTURUYORSUN?

Sakarya Üniversitesi Kontenjanları Doldu

İNCİ-AĞA KOÇ'TAN TANTAN'A ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN KAYMAKAM GÖKPINAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2 TAŞINMAZIN İHALESİ YAPILDI

HENDEK BELEDİYESİ’NDEN HANIMLARA ÖZEL SOSYAL ALAN: HANIMCA KAFESALON AÇILIYOR

ALLAH RAHMET EYLESİN

HENDEK TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİSİ PÜSKÜLLÜ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

ALLAH RAHMET EYLESİN

KAYMAKAM GÖKPINAR GÖREV BAŞINDA

GENÇ AĞA FARUK KOÇ, ESKİ AĞALARA MEYDANI BIRAKMADI

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN TEŞEKKÜR

ALLAH RAHMET EYLESİN

SELMAN DEDENİN EMEKTARLARI

ÇİÇEĞİ BURNUNDA OLAN BAŞKAN DEMİREL GÜVEN TAZELEDİ

MADALYA AVCILARI YURDA DÖNDÜ

SELMAN'DA CENK HAVASI

ALLAH RAHMET EYLESİN

EMNİYET TEYAKKUZDA

ALLAH RAHMET EYLESİN

HENDEK ADLİYESİNDE TAYİN RÜZGARI

STRES İNTİHARA SÜRÜKLEDİ, YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

POLİS DAHA NE YAPSIN?

21. SELMAN DEDE’Yİ ANMA, YAĞLI GÜREŞLERİ VE SÜNNET ŞENLİKLERİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜNDEN MİLLİ GURUR

KADIN CİNAYETLERİ İLE ETKİN MÜCADELE ŞART

"ESNAF CAN ÇEKİŞİYOR!

ALLAH RAHMET EYLESİN

YARDIM ÇIĞLIĞINA KAYITSIZ KALMAK NE MÜMKÜN?

ALLAH RAHMET EYLESİN

TEVER’DEN 21 HAZİRAN MESAJI

HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ YİNE TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

Yükleniyor