15843,47%0,59
43,97% 0,04
51,20% 0,17
7319,14% 1,62
11945,35% 0,79
Bilindiği üzere Cuma namazlarını her hafta farklı bir mahalle camiinde ifa eden Kaymakam Gökpınar, 15 gün önce Çukurhan mahallesi sakinlerinin Cuma namazı sonrası organize edilen programa katılmış, Çukurhan mahallesinin D-100 karayoluna giriş ve çıkışların can ve mal emniyeti açısından büyük tehlike arz ettiğini yerinde görüp tespit etmiş ve hemen oradan karayolları temsilcisini arayarak tehlike arz eden sorunun ivedilikle giderilmesini istemişti.
KARAYOLLARI 17. ŞUBE ŞEFİ TAHİR CEYLAN SORUNU YERİNDE İNCELEDİ
Kaymakamımız Hacı Hasan Gökpınar, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Karayolları 17. Sakarya Şube Şefi Tahir Ceyhan ile birlikte, Çukurhan Mahallesi ve Bayraktepe Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında yerinde incelemelerde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde mahallelerde devam eden ve planlanan yol, altyapı ve ulaşım düzenlemelerine ilişkin değerlendirmeler yapılarak yetkililerden bilgi alındı.