Tarih: 08.07.2024 13:08

KENDİ YAĞI İLE KAVRULAN RASİMPAŞA SPORUN ŞAMPİYONLUK GECESİ MUHTEŞEM OLDU

Facebook Twitter Linked-in

  İlçemizde amatör futbolda mücadele eden , tüm masraflarını kendi içinde halleden ve adını emekli paşamız Rasim Betir’den alan Rasimpaşaspor takımı 1. Amatöre çıkmasının sevincini sevdikleri ile birlikte yaşadı. Kulüpte spor yapan gençlerin aileleri bu sevinci birlikte yaşadılar.  

  AİLELER ÇOCUKLARININ SEVİNCİNE ORTAK OLDULAR

    Rasimpaşaspor, şampiyonluk kutlamalarını ilçemiz   Hendek Belediyesi eski terminal binası bahçesinde düzenledi.  Kupa ve Madalya törenine Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zıbba, ASKF Başkan Yardımcısı ve Rasimpaşaspor Yöneticisi Hasan Zandolu, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Erenler İlçe Spor Müdürü Özcan Çelik, Rasimpaşaspor Başkanı Mustafa Dinç ve Yönetim üyeleri, Zeynel Köstereli, Antrenör Onur Kalyoncu, Şampiyon Sporcular ve Aileleri katıldı.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

   Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ve kulüp başkanı Mustafa Dinç birer konuşma yaparak başarının tesadüf olmadığını, çalışmanın ve disiplinin semeresini şampiyonlukla pekiştirdiklerini belireterek yeni sezonda başarılarının devam edeceği müjdesini verdiler. 

TEBRİKLER ÇOCUKLAR

   Protokol konuşmalarının sonrasında şampiyon sporculara madalya ve kupaları verildi. Şampiyonluk kutlamaları gece geç vakitlere kadar devam etti. Hendek Şafak ailesi olarak kendi yağı ile kavrulan ve gençlerin önünü açan Rasimpaşa spor yöneticileri başta olmak üzere gençlerimizin başarılarının devamını diliyoruz.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —