Tarih: 25.08.2024 13:36

KEREM, SENEM’İNE KAVUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

   İlçemizde görev yaptığı 2007-2010 tarihlerinde ilçemiz Hendek Belediye Meclisi kararı ile FAHRİ HEMŞEHRİ ünvanını alan Sakarya Merkez  Adliyesi hakimi Tarık Bingöl, ilk göz ağrısı evladı Kerem'i evlendirmenin tatlı heyecanını  yaşadı. Sıcak yaz akşamı gölden gelen esinti ile  yerini serinliğe bıraktı.

NE TAŞ FIRIN ERKEĞİ NE DE KILIBIK OL!

   Nikah merasiminin tamamlanması sonrasında Başkan Alemdar,  evlilik cüzdanını Hüseyin Çelik’e verdi. O da misafirlerden aldığı alkış mukabilinde evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi ve ; “ bizde bir söz vardır, kız EVDEN  gider, oğlan ELDEN gider. Bu sebep ile üzülmesi gerekenler kız ailesi değil damat ailesi olmalıdır.” diyerek genç çifte öğütte bulundu.  Çelik çiftlere; “ NE TAŞ FIRIN ERKEĞİ  NE DE KILIBIK OL.” diyerek genç çifte ömür boyu saadetler diledi. Bizde Hendek Şafak ailesi olarak çiftimize ömür boyu saadetler ve mutluluklar diliyoruz.

ŞAHİTLER ORDUSU

   Genç çiftlerin nikahı BBB Yusuf Alemdar kıyarken nikah şahitliklerini de eski MEB Hüseyin Çelik, AK eski milletvekili ve büyükelçi Şaban Dişli, AKP genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK parti İl Başkanı Yunus Tever, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çevik, geçmiş dönem ASPB yard. Rıdvan Duran, Sakarya baro başkanı İlknur İbiz yaptılar.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —