Tarih: 12.06.2024 09:43

MAHALLE MUHTARLIĞINDAN MUHTARLAR DERNEK BAŞKANLIĞINA…

Facebook Twitter Linked-in

UZUNÇARŞI MAHALLESİ HİZMET ZENGİNİ

    31 Mart Mahalli Yerel seçimlerinin ardından ikinci kez seçmenlerinin güvenini kazanıp teveccühünü alarak koltuğunu koruyan, dönemi içerisinde mahallesinde fakir fukarasına yardım etmekten, dereleri ıslah edilmesine, mahalle gençlerinin sporsal faaliyetlerini yapabilmeleri adına beşeri ve ikili ilişkilerini iyi ve yerinde kullanarak mahallesine spor sahası ve spor tesisi yapılmasına, yeni yolların açılmasından mezarlıkların temizlenip korunak altına alınmasına kadar bir çok dalda yaptığı başarılarla  mahallesinde ekol oldu.

SOSYAL FAALİYETLERDE DE İSMİ ÖN PLANDA

   Bektaş, sosyal faaliyetleri de aksatmadan aralıksız yürütmesi ile de dikkat çekiyor, şöyle ki,  düğününden nişanına, asker eğlentisinden sünnet cemiyetlerine kadar bir çok sosyal faaliyetlerde de ön planda. 

HENDEK SAHİPSİZ DEĞİL BİZ VARIZ!

   Ekonomik özgürlüğün ve  gençliğinin verdiği enerji  ile hareket alanını genişleten, yapılacak olan kongrede aday olarak kendilerini açıklayan bazı muhtarların değişik gerekçeler göstererek aday adayı olmaktan vazgeçtiklerini açıklamaları karşısında sessiz kalmayan, derneği başsız bırakmamak ve bunun bir bayrak yarışı anlayışı ile 92 mahalle muhtarından oluşan  muhtarlar derneği seçiminde aday olduğunu deklare etmesi muhtar camiası içerisinde de sevinçle karşılandı.

HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

   Bektaş, adaylık açıklamasında ahde vefa göstererek  geçmişte dernek başkanlığı yapmış büyüklerini  unutmadı ve; “Muhtarların  demokraside çok önemli bir yer tuttuklarını , halk ile  devlet kurumları  arasında köprü görevi yaptıklarından gerek zamanlarından gerek sağlıklarından gerekse maddiyat olarak yıprandıklarının bilincindeyim.   Hendek Tüm Muhtarlar Derneği görevinden bulunan değerli büyüklerimizden  Lütfiyeköşk mahallesi muhtarı Hüseyin Baylan, Yenimahalle muhtarı İsmet İskefiyeli, Soğuksu mahalle muhtarı Emin Kula, ve  Yukarı Çalıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yağlı Başkanlarımıza Muhtarlar derneğimize verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum. Bayrak yarışında bu görevi layıkı ile yapacağımdan kimsenin bir şüphesi olmasın” diye konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —