Tarih: 19.11.2023 14:47

ÖCAL DANYERİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI PAZARTESİ AÇIKLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Danyeri bu gün ilçemiz basınını kahvaltı sofrasında buluşturdu ve adaylığı ile ilgili açıklamada bulundu.

    Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen kahvaltı sonrası basına açıklama yapan Danyeri:  “  değerli basın mensupları,öncelikle davetimize icabet ettiğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. 1991 yılında öğretmelik görevime başladım. Benim ekmek teknem. Eğitim camiasında yıllardır öğretmen, idareci ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundum. 

30 YILDIR EĞİTİMCİYİM

  30 yıldır eğitimci olarak ülkeme hizmet ettim. Belediye başkanı olduğumda daha fazla imkan ile daha fazla hizmet bulabileceğimi düşündüm. İlçemize daha fazla hizmet kazandırabilmek amacı ile süreç istikametinde AK Partiden 2024 yılı yerel seçimlerinde Hendek Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim ve inşallah Pazartesi günü saat 15.00’de Hendek AKParti İlçe Binasında sayın İlçe Başkanımız Hasan serdar Baykal beyefendiye resmi müracaatımı yapacağım.  Bu süreçte değerli hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum.

Halkımızın 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde en güzel kararı vereceğine inanıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi. 

ÖCAL DANYEREİ KİMDİR?

                25 Nisan 1970 tarihinde Sakarya İli Hendek İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Hendek İlçesi Uzuncaorman İlkokulunda, orta öğrenimini Sakarya Arifiye Öğretmen Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimine Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksekokulunda başlayarak Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladı. 

                1991-1993 yılları arasında Iğdır İli Tuzluca İlçesi Küçükova İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 1993 yılında Hendek İlçesi Yenimahalle İlköğretim Okuluna, 1998 yılında Hendek Cumhuriyet İlköğretim Okuluna atandı. 1998-1999 yıllarında Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay ve Erzurum İli Karayazı İlçesi Karaağıl İlköğretim Okulunda vatani görevini Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladı. 

                 Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Eğitim Yönetimi ve Planlaması” alanında yüksek lisans öğrenimini 2001 yılında bitirdi. 2002 yılında Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, 2010 yılında Müdür Başyardımcılığı görevine atandı. 2014 yılında Mustafa Asım İlkokulu Müdürü, 2019 yılında da Noksel İlkokulu Müdürü olarak atandı. 2012-2017 yılları arasında Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi. 

                 Hendek Noksel İlkokulu Müdürlüğü görevini sürdürürken 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Hendek Belediye Başkanlığı seçimlerine katılabilmek için AKPARTİ Belediye Başkan Aday Adayı müracaatında bulunabilmek üzere öğretmenlik ve idarecilik görevlerinden 17 Kasım 2023 günü ayrıldı.  Öcal DANYERİ evli ve iki çocuk babasıdır. 

 

 

                                                                                                        Öcal DANYERİ

                                                                                       AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —