Tarih: 03.05.2024 09:15

PARLAK OPTİK AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

İlçemiz Başpınar mahallesi Şehit Gökhan Yaşartürk caddesi Meşale iş merkezinde  Parlak Optik işyerinin açılışı işyeri sahibi Nursena Parlak, devrik başkan Turgut Babaoğlu ve Hendek Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Demirel’in kurdela kesimiyle açıldı.

Açılış merasiminde konuşma yapan devrik başkan Babaoğlu; “  bugün burada Nursena kardeşimizin işyerinin açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Nursena kardeşimiz, gelişen ve büyüyen ilçemizin ihtiyaçlarını da gözönünde bulundurarak hem rızkını kazanmak hem de ilçemizin bir eksikliğini tamamlamak ve birikimlerini ilçemiz halkıyla paylaşmak  adına bu işyerini bugün itibarı ile hizmete sokuyor.  Nursena kardeşimiz adına açılışımıza onur veren sizlere katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum, hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz” diye konuştu. 

   İşyeri açılışı öncesinde hocalarımız tarafından dualar okunarak hayırlı ve bereketli kazanç dileklerinde bulunuldu.

   Açılışa STK temsilcilerinin yanı sıra mahalle muhtarları, Belediye Meclisi üyeleri, kooperatif başkanları , işyeri sahibinin yakınları ve vatandaşları katıldılar. Açılış sonrasında işyeri sahibi Nursena Parlak tarafından misafirlere ikramlarda bulunuldu. Bizde Hendek Şafak olarak kardeşimize yeni işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —