Tarih: 19.07.2024 11:11

PÜSKÜLLÜ’DEN BAYANLARA POZİTİF AYRIMCILIK

Facebook Twitter Linked-in

2012 yılında dönemin Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin ilçe genelinde başlattığı HAYDİ BAYANLAR DENİZE projesine, 2015 tarihinde İnci'nin milletvekili adayı olması münasebeti ile meclis çoğunluğunun oylarıyla belediye başkanlığı makamına gelen İrfan Püsküllü’nün 4 yıl boyunca devam ettirdiği  proje ne yazık ki devrik başkan Babaoğlu tarafından rafa kaldırılmıştı. 

İLK HAFTA 429, BUGÜN 1132 KİŞİ DENİZE GÖNDERİLDİ

   31 Mart yerel seçimleri öncesinde İlçe halkına  görevi devraldığında aynı projenin devam edeceğinin müjdesini veren Başkan Püsküllü geçem hafta bu projesini  kaldığı yerden yeniden başlattı ve Hendek Belediyesi destek Hizmetleri Müdürlüğünden aldığımız bilgilere göre önceki hafta denize taşınan bayan sayısı 429 iken bugün denize taşınan bayan sayısının 1132’ye ulaştığını öğrendik.

DİLEK PÜSKÜLLÜ BAYANLARA EŞLİK EDİYOR

   Başkan Püsküllü’nün bayanlara pozitif ayrım uygulaması bayanlar tarafından takdirle karşılandı. Önümüzdeki haftalarda bu sayının daha da artması bekleniyor. İlçemizdeki bayanların denize taşınmasında Başkan Püsküllü’nün eşi Dilek Püsküllü’de bayanlara eşlik ediyor.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —