Tarih: 14.06.2024 15:24

SELMAN DEDE MESİRE ALANI MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

25 ADET BARBÜKÜ

 Hendek Belediyesi ilçemizin güzide mesire alanında yangın tehlikesini bertaraf etmek adına BARBÜKÜ’ler montaj ederek tatilcileri sevindirdi. Bilindiği üzere Selman dede mesire alanına girişin ücretsiz olması, mesire alanında yaklaşık 40 adet çeşme, 6 adet WC, elektrik, aydınlatma ve güvenlik gibi sosyal donatıların bulunuyor olması nedeni ile ilçe halkının yazın sıcaklarında bu alanı tercih etmesine neden oluyor. Mesire alanında Cumartesi  ve Pazar günleri 81 vilayet plakasını görebilirsiniz. 

PÜSKÜLLÜ'DEN MÜJDE!  HAYVANAT BAHÇESİ YENİDEN OLUŞTURULACAK

   Aynı mesire alanında dönemin Belediye Başkanı Ali İnci tarafından oluşturulan Hayvanat Bahçesi Püsküllü başkan tarafından 2015-2019 yılları arasında yerini korurken 2019 yılında göreve gelen devrik başkan Babaoğlu tarafından hayvanat bahçesinde bulunan hayvanların belediyeye yıllık 20 bin Tl masraf açmasını gerekçe göstererek hayvanat bahçesindeki hayvanların bir kısmını satmış, bir kısmını kurumlara hibe etmek sureti ile kaldırmıştı. Başkan Püsküllü yeni hayvanat bahçesi projesinin olduğunu, çalışmaların bu yönde olduğunu ve yakın zamanda hayvanat Bahçesinin yeniden oluşturulacağının müjdesini verdi. 

110 ADET OTURMA GURUBU MASASI

   Başkan Püsküllü bununla da yetinmedi ve mesire alanında yıllardır bakımlarının yapılmaması nedeni ile çürüyen, kırılan ahşap oturma gurubu masaların eksik olmasını göz önünde bulundurdu ve  Hendek Belediyesi elemanlarında yapılan 110 adet oturma gurubu masası yerleştirdi. 

DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü bu çalışmalar hakkında yaptığı açıklamasında; Güzel Hendek’imize değer katmaya devam ediyoruz. Ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde Selman Dede mesire alanına tam 25 adet barbekü montajını başarıyla tamamladık! Artık ailelerimiz, öğrenci gruplarımız ve arkadaş grupları için piknik daha keyifli hale gelecek” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —