Tarih: 22.09.2024 16:05

TALHA İLE İREM'iN MUTLULUKLARINA GÖKYÜZÜ AĞLADI, GÖZYAŞLARIYLA ŞAHİTLİK ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Birbirlerine gönül vermiş her iki gencin düğün cemiyetine uzayıp giden sıcak mevsimde bu akşam  gençlerin bu mutluluklarına gökyüzü karardı ve adeta ağlayarak gözyaşlarıyla şahitlik etti. 

İNCİ VE ÜRETMEN NİKAH ŞAHİDİ 

    Hendek Belediye Başkanı irfan Püsküllü’nün kıydığı nikah merasiminde damadın nikah şahitliğini  AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci yaparken, gelin kızımızın nikah şahitliğini de Hendek Müftülüğünden emekli Orhan Üretmen yaptı. 

NİKAH CÜZDANI GELİN KIZIMIZA VERİLDİ

   Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün gençlerin nikah ahitlerinin tamamlanması sonrası  nikah cüzdanını , nikah şahidi olan Milletvekili Ali İnci’ye verdi. İnci’de aldığı nikah cüzdanını bayanlara öncelik diyerek nikah cüzdanını  vermezden önce gençlere hitaben yaptığı kısa konuşmasında  “ değerli misafirler, sizlerin huzurunda genç çiftimize ömür boyu dünya ve ahiret  saadeti diliyorum”  sözleriyle nikah cüzdanını gelin kızımıza verdi. 

Nikah merasiminin sona ermesinin ardından genç çiftlerin arkadaşları ve sevenleri piste fırladılar ve  müzik eşliğinde gece yarılarına kadar gönüllerince eğlendiler. 

Hendek Şafak ailesi olarak genç çiftimize mutluluklar diliyoruz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —