Tarih: 23.10.2023 11:11

TİYATRODA SON PERDE!

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ OYUNA MI GELDİ?

   Bilindiği üzere 6 Temmuz tarihinde  2024 mahalli seçimlerinde Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan iş insanı Resul Gümrük isimli vatandaşımız, meclis oluşturamayacağı sebebi ile kararını revize ederek 26 Temmuz tarihinde “ ezenden yana değil ezilenden yana olduğuna inandığım DSP’ ile Hendek Belediye Başkan adayı olarak seçime gireceğim” demesinin üzerinden 20 gün geçmesinin ardından  DSP Genel Başkanı ile de görüştüğünü ve adaylığının kabul gördüğünü kamuoyuna deklare etmişti. 

İYİ PARTİ OYUNA MI GELDİ?

   Gümrük, ilerleyen süreçte bir kez daha fikir değiştirerek bu kez ; “ DSP Sakarya’da mahalli seçimlere giremiyor” tezini ortaya atarak İYİ Partinin yolunu tutmuş ve 18 Ekim akşamı Hendek İYİ Parti İlçe Başkanlık binasında 2024 yılında yapılacak olan Mahalli Seçimlerde Hendek Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır’a müracaat formunu vererek resmi başvurusunu yapmıştı.

DSP’NİN SEÇİMLERE GİRİP GİREMEYECEĞİNİ ARAŞTIRMAK BASIN MENSUPLARININ İŞİ

18 Ekim akşamı İYİ Parti İlçe Binasında açıklama yapan ilçe başkanı Fatih Bayındır, Gümrük’ün  aday adayı olarak partilerine müracaatta bulunduğunu ve müracaatın kabul gördüğünü  ifade etmesinin ardından; “  ancak DSP’nin Sakarya genelinde yapılacak mahalli  seçimlere girip giremeyeceğinin akıbetini araştırmak siz basın mensuplarına düşüyor” diyerek topu bize atmıştı. 

DSP, TÜRKİYE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ SAKARYA’DA DA 2024 YILI MAHALLİ SEÇİMLERE GİRMEYE HAİZDİR VE GİRECEKTİR

   Biz de sorumlu gazeteci olarak konuyu araştırdık. Sakarya DSP İl Başkanına ulaşamayınca DSP Genel Merkezini aradık. Örgüt mensubu , ismi bizde mahfuz olan bayan kardeşimiz; “ bahse konu olan o vatandaşımızı tanımıyorum. Biz DSP olarak yakın zaman önce yapılan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine  AK Parti kadrolarından katılım sağladık.  DSP Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya merkez ve ilçelerinde de 2024 yılı Mahalli Seçimlere girmeye haiz bir partidir, 2024 yılında yapılacak olan mahalli seçimlerde girecektir” diyerek son noktayı koydu. 

DSP , AK PARTİ KADROLARINDAN  SEÇİMLERE GİRMİŞ,1 MİLLETVEKİLİNİ PARLAMENTOYA GÖNDERMİŞTİ 

   Nitekim, DSP,yakın zaman önce icra edilen 2023 yılı Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine AK Parti kadrolarından girmiş  ve aldığı 2 kontejandan birini kazanarak 1 milletvekilini parlamentoya göndermişti.  

https://www.bizimhendek.com/haber/iyi_partide_gumruk_ruzgari-1413.html




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —