Tarih: 12.12.2023 09:45

VERİLEN SÖZLER HAVADA KALDI HENDEK YOLLARI KÖSTEBEK TARLASI…

Facebook Twitter Linked-in

YAMACI BAŞKAN!

    Tarihler 6 Aralık’ı gösterdiğinde Hendek Belediye Meclisi toplandı. Meclis başkanı Turgut Babaoğlu, namı diğer Bizim Turgut iki adet asfalt yüklü yama aracının sahada çalışmaya başladığını ve hafta sonuna kadar ilçemiz yollarının bakımını yapacağını ve hiçbir sorun kalmayacağını söylemişti…

BİR HAFTA GEÇTİ AYNI TAS AYNI HAMAM

   Bugün tarihler 12 Aralık Salı’yı gösteriyor.  İlçemiz Kemalpaşa caddesinin devamı olan ana yol Tepecik köprüsüne çıkmakta bu yol güzergahında Noksel İlköğretim Okulu bulunmakta.

KONTROL, DENETİM HAK GETİRE

   Yol üzerinde belli ki bir çalışma olmuş, ya bir kanalizasyon bağlantısı ya doğalgaz bağlantısı vs…Asfalt yol, iş makinaları ile kesilmiş, ardından dolgusu yapılmış hepsi bu, bir daha ne gelen var ne kontrol eden…

ÇOCUK DÜŞSE AYAĞI KIRILIR

    Yoldaki çökme öylesine derin ki  bir ilkokul öğrencisi düşse ayağını kırar, bir aracın tekerini düşürseniz bıçak misali keser, eğer biraz sert düştüyseniz tekerikesmekle kalmaz jantı kırar  yada büker  bundan sonra lastik balans tutmaz. 

İDARENİN İŞ BİLMEZLİĞİNİN CEZASINI VATANDAŞ ÇEKİYOR NEDEN?

  Ekonomik şartların oldukça ağır seyrettiği günümüzde en beğenmediğiniz bir küçük oto lastiği 2.000 ile 3.000 tl arasında. İdarenin iş bilmezliğinden, denetimsizlikten kaynaklanan sorunun muhatabı nedense hep vatandaş mı olacak? 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —