Tarih: 08.09.2023 12:57

YOLLAR MEDENİYETİN AYNASIDIR, AMA YOL YOL GİBİ OLURSA!!!

Facebook Twitter Linked-in

BELEDİYE TARAFINDAN SERVİS EDİLEN HABER

Üretken belediyecilikte 5. Yıl 

Hicriye Mahallesi'nde Büyük Değişim Devam Ediyor! 

 Hendek Belediyesi olarak mahallelerimizi daha yaşanabilir ve modern hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Son beş yılda Hicriye Mahallesi'nde yaptığımız önemli altyapı ve yol düzenleme çalışmalarıyla mahallemizi daha güzel bir geleceğe hazırlıyoruz.

   İşte Hicriye Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz son çalışmalar:

   6 Bin Metrekare Kilit Parke Yolu: Mahallemizdeki yolları daha güvenli ve estetik bir hale getirmek için 6 bin metrekare kilit parke yol döşemesi gerçekleştirdik.

   19 Bin Metre Stabilize Malzeme Serimi: Yollarımızın dayanıklılığını artırmak ve sürdürülebilirliğini sağlamak için 19 bin metre stabilize malzeme serimi gerçekleştirdik.

   600 Metre Açık Kanal Bakımı: Yağmur sularının doğru bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak ve su baskınlarını önlemek amacıyla 600 metre açık kanal bakım çalışması yaptık.

Mahallemizin daha güvenli, temiz ve yaşanabilir olması için Hendek Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Siz değerli mahalle sakinlerimizin desteği bizim için çok önemli.

 TEK ARAÇ ZOR GEÇİYOR, BU MU HİZMET?

  Beni eleştirmekle suçlayanlara sesleniyorum. Evet eleştiriyorum, eleştireceğim… Çünkü Babaoğlu seçim meydanlarında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarında kendisinden önceki beleidye başkanlarına atıfta bulunarak; “ onlar ellerindeki imkanları har vurup savurdular, düzgün işler yapmadılar. Biz DAHA İYİSİNİ yapacağız… “  O zaman siz daha yisini yapmakla mükellefsiniz…

Haberin içeriğinde bulunan sözde haberi zenginleştirmek adına görsellik kattığı FOTOĞRAFA iyi bakınız… Sadece 1 aracın geçebileceği bir yol!!!

Soru şu: Varsayalım ki yolun en sonundaki evde yangın çıktı ve yaralı vatandaşlar var. Ambulans ve itfaiye araçları olay mahalline hareket ettiler ve sizin HİZMET dediğiniz yolun başlangıcına vardılar.

Hangisi önce çıkacak diğer araç onu bekleyecek?

Trafik kanununa göre  Karayolları yönetmeliğinde Ambulansın İtfaiyeye önceliği var. Bu durumda ambulans çıkıp yaralıyı alıp tek araçlık yoldan ayrılacak, sonra itfaiye aracı mı çıkacak?

Ya da tam tersi olduğunu düşünelim…

İtfaiye çıkarsa yangını söndürür yaralı belki hayatını kaybeder.

Ambulans çıkacak olursa bu kez yaralı kurtulur yangın evi tamamen bitirir…

  Mevkii bildiğimden söylüyorum. Çıkış yönünde yolun üstü fındık bahçesi ya da tarlalar mevcut. Hiç değilse buranın bir kısmı yola dahil edilmiş olsa ve yol gidişli dönüşlü olarak yapılmış olsa HİZMET MÜKEMMEL OLMAZ MIYDI?

Yazık kullanılan malzemeye, yazık harcanan zamana, harcanan emeğe…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —